Ana sayfa Dizi Haberleri Şahin Tepesi’nde Verda ve Efe her şeyden habersizken, olaylar çok başka bir yere gidiyor!

Şahin Tepesi’nde Verda ve Efe her şeyden habersizken, olaylar çok başka bir yere gidiyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi-Detay
Atv’nin yeni dizisi Şahin Tepesi’nin 3. bölüm 2. tanıtımı da yayınlandı.

Cuma akşamları ekrana gelen dizinin yeni bölümünde olaylar yine bir birine karışacak. Tuna’nın Melek ile gerilimini arttıracak yeni durumlar ortaya çıkarken, Verda ve Efe, her şeyden habersiz birlikte olmanın keyfini çıkaracaklar.

Bu arada Cem, Mete ile büyük bir kavgaya tutuşacak.

Şahin Tepesi'nde Verda ve Efe her şeyden habersizken, olaylar çok başka bir yere gidiyor! 7

Demir, bir şeyler olduğundan şüphelenip Deniz’le konuşmaya çalışırken, Tuna, duruma müdahale edecek. Kocasını Melek’ten kıskanan Tuna’nın entrikaları devam ederken evde işleri karıştıracak yeni gelişmeler yaşanacak.

İşte 3. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Melek’in, yıllar önce terk etmek zorunda kaldığı baba evine dönmeye karar vermesi Tuna ile arasındaki güç savaşının başlangıcı olur. Tuna hem kocası Demir’in eski aşkının yakınlarında olmasından hem de Melek’in, babasının ölümünün ardındaki sırrı öğrenmesinden korkmaktadır. Verda ve Cem de annelerinin bu kararına karşı çıksalar da sonunda uymak zorunda kalırlar.

Efe’nin ihaneti Ezgi’nin çılgınca bir karar almasına neden olurken, Verda ile karşılaşması ileride yangına dönüşecek aşkın ilk ateşini yakar. Tuna, Melek’i geri göndermek için elinden geleni ardına koymayacaktır. Borç batağındaki Melek’i maddi yönden köşeye sıkıştırmak için ilk hamlesini yaptığında, Cem’in büyük hatası O’na büyük bir fırsat daha verir.

Sakladığı sırrın yükünü taşımaktan yorulan Deniz, annesinin baskısına dayanmakta zorlanırken, büyük bir sürprizle karşı karşıya kalır.