Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye’de bir garip durum! Fikri, çok saçma ve kurnazca planıyla yine iş başında!

Bizim Hikaye’de bir garip durum! Fikri, çok saçma ve kurnazca planıyla yine iş başında!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV’de 6 Aralık Perşembe akşamı 50. bölümü yayınlanacak olan Bizim Hikaye dizisinin 3. tanıtımında Fikri’nin hastanede yeni planını devreye sokarken görülüyor.

Başrollerinde Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın oynadıkları dizinin yeni bölümünde, Melek’in ölümünden sonra iyice saçmalayan Fikri, bu kez zengin olmanın başka yollarını arıyor.

Bizim Hikaye'de bir garip durum! Fikri, çok saçma ve kurnazca planıyla yine iş başında! 7

Hastaneye gidip ölmek üzere ve yalnız olan kadınları bulmaya çalışan Fikri’nin macerası bir taraftan komik olsa da bir taraftan da çok ahlaksızca aslında. Yalnız, zengin ve ölüm döşeğindeki kadınların mirasına konmak için onlara kur yapan Fikri’nin başına ilginç olaylar da gelecek.

İşte 50.bölüm 3. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Filiz’le Barış el ele tutuştuğu anda tüm dünya birleşmiş gibi üstlerine gelir. Bir yandan çocukların mutluluğu, diğer yandan Elibol kardeşlerin duruma ikna edilmesi, atölyenin soyulması, üst üste binen borçlar, terk edilen sevgililer ve eşler hepsi bir olup dağ gibi Barış ve Filiz’in karşısına dikilir. Ama bu kez aşklarına sahip çıkan ve ellerini bırakmamaya kararlı iki aşık insan vardır. Filiz ve Barış karşılaştıkları her sorunla birlikte mücadele etmeye kararlıdır. Filiz’in bu son maceraya adım atarken Barış’tan aldığı tek bir söz vardır; o da bir daha asla yalan söylememesi ve çocukların zarar görmesine izin vermemesidir. Onların aşkı en zor sınavına hazırlanırken kardeşlerinin ölüm kalım savaşı verdiğinden habersizdirler.