Ana sayfa Dizi Haberleri Şahmaran dizisine eleştiriler haklı olsa da en kötü dizi eleştirisi haksız!

Şahmaran dizisine eleştiriler haklı olsa da en kötü dizi eleştirisi haksız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’te 20 Ocak’ta yayınlanmasının ardından Şahmaran dizisinde izleyicilerin beklediğine değmediğine yönelik birçok eleştiriyi sosyal medyada görebilirsiniz.

Serenay Sarıkaya ile Burak Deniz ikilisini bir araya getiren Şahmaran, geçen yıl çekimleri yapılan ilk sezonun yayınlanması ile birlikte gündem oldu. Netflix’te çok yüksek izlenme sayılarına ulaşılmış olsa da izleyenler birçok kişinin eleştirileri nedeniyle de projeyi bekleyenlerin pek de aradığını bulamadığı gerçeği ortada.

İkinci sezonu da çekilen ve şimdiden birçok kişinin eleştiri yapmasına rağmen, yeni sezonu da merakla beklediğini yine sosyal medya mesajlarından görebilirsiniz. Şahmaran dizisi için yapılan yoğun eleştirilere rağmen, IMBD puanına göre tüm dünyadaki Netflix dizileri arasında en kötü puanı alan bir yapım olması ise gerçekçi görünmüyor.

Diziyi sevmemek ve eleştirmek gerçekçi bir durum olsa da, Netflix gibi bir içerik devinde en kötü dizi unvanı ise Şahmaran’a büyük haksızlık olur.

Şahmaran dizisine eleştiriler haklı olsa da en kötü dizi eleştirisi haksız! 9

Tüm Netflix dünyası içinde çok daha kötü denilebilecek proje varken, Şahmaran’ın eksileri de ortadayken, yine de bu unvanı hak etmeyen bir yapım olduğu gerçeğini de değerlendirmek gerekiyor.

Evet birçok kişinin de yorumuna göre dizi hayal kırıklığı yaratmış olabilir, ancak emeğe saygı göstermenin yanı sıra, daha kötü yapımlar olduğu gerçeğini de dikkate almak gerekiyor.

Diziyi beğenmeyenlerin yanında beğenen ve ikinci sezonu heyecanla bekleyenler olduğu gerçeğini de sosyal medyadaki paylaşımlardan görebilirsiniz. Şahmaran dizisi için Netflix’in ‘en kötü dizisi’ unvanı gerçekçi durmuyor.

Dizi için puanlama yapan kişi sayısı ile izleyen kişi sayısı arasında muazzam bir fark var. Binlerce kişi tarafından yapılan oylamada Şahmaran’ın düşük puan alması ile, milyonlarca kişinin izlediği bir dizinin ‘en kötü’ olarak tanımlanması biraz haksızlık olmuş.