Ana sayfa Sosyal Medya Tuba Büyüküstün, instagram hesabını depremden etkilenenlere açarak örnek oldu!

Tuba Büyüküstün, instagram hesabını depremden etkilenenlere açarak örnek oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, pandemi felaketi sırasında youtube üzerinden yaptığı bilgilendirici yayınlar ile halka önemli detaylar sunmaya çalışmıştı. Şimdilere ise ünlü oyuncunun instagram hesabı üzerinden Kahramanmaraş’ta arka arkaya yaşanan 2 büyük deprem felaketi ile ilgili paylaşımlar için hesabını açtığı gözüküyor.

Tuba Büyüküstün, depremden etkilenenlerin ihtiyaçlarına yönelik olarak sosyal medya hesabı üzerinden birbiri ardına paylaşımlar yapıyor. Instagram story bölümünden depremde göçük altında kalanlar ile ilgili konum bilgisi paylaşan oyuncu, ayrıca depremden etkilenenlerin ihtiyaçlarına ve sorunlarına yönelik olarak da çeşitli paylaşımlar ile yetkililere ve halka duyurularda bulunuyor.

Tuba Büyüküstün, instagram hesabını depremden etkilenenlere açarak örnek oldu! 9

Ünlü oyuncu, instagram hesabı üzerinden insanların göçük altında nerede olduklarını belirten enlem ve boylam koordinatlarını öğrenebilecekleri bilgisini paylaşırken, “Mümkün olduğu kadar yayalım, enkaz altındakiler için önemli bilgi” diyerek de takipçilerinden destek talebinde bulundu.

Tuba Büyüküstün, instagram hesabını depremden etkilenenlere açarak örnek oldu! 10

OGM Pictures yapım şirketinin deprem bölgesine ulaştırmak için başlattığı kampanyaya da destek olan ünlü oyuncu, göçük altında kalan vatandaşlarla ilgili bilgileri de paylaşarak yetkililere ulaşmaya çaba harcadı.

Depremde zarar görenlere yardım eden sağlık çalışanlarının sesinin de geniş bir kitleye ulaşması için çaba harcayan Tuba Büyüküstün, bu çabası ile hem hayranlarını da harekete geçiriyor hem de yetkililerin dikkatini çekerek ihtiyaç sahiplerinin sesini milyonlarca kişiye duyurarak önemli bir dayanışma sergiliyor.

Tuba Büyüküstün, instagram hesabını depremden etkilenenlere açarak örnek oldu! 11

Tuba Büyüküstün instagram hesabı üzerinden aktif şekilde paylaşımlar yaparak depremden etkilenenlerin sesi oldu ve bu tavrıyla da takdir topladı.

Ünlü oyuncu son dönemde Zeytin Ağacı isimli Netflix dizisinin başrolünde yer alırken, ilk sezonu 2020 yılında yayınlanan Rise of Empires Ottoman dizisinin ikinci sezonuyla da Aralık ayında bir kez daha hayranlarının karşısına çıkmıştı.