Ana sayfa Dizi Haberleri Şahmaran dizisinin başrol oyuncuları, 2023 yılının da en gözde isimleri olacak!

Şahmaran dizisinin başrol oyuncuları, 2023 yılının da en gözde isimleri olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’te 20 Ocak’ta yayınlanan Şahmaran isimli dizi için uzun süredir büyük emek döken ünlü isimler, projenin izleyicilerle buluşmasından büyük memnuniyet duyuyor. Şahmaran dizisinin çekimleri önceki yıl başlamış ve 2022 yılı içinde de devam etmişti. Bu süreçte herkes merakla dizinin ne zaman yayınlanacağını sormuş hatta Serenay Sarıkaya bile “Artık yayınlansın” diyerek isyan etmişti. İşte o tarih geldi ve Şahraman projesi izleyicilerle buluştu.

Dizinin başrollerinde yer alan Serenay Sarıkaya, Burak Deniz ve Mert Ramazan Demir’in 2023 yılına damga vuracak isimler olarak, daha yılın başında Şahmaran projesi ile öne çıkmaları dikkat çekiyor. Dijital dizi asırlar öncesine uzanan bir aşk hikayesini anlatıyor ve izleyenler bu mistik projeden etkilendiklerini belirten yorumlar paylaşıyor.

Şahmaran dizisinin başrol oyuncuları, 2023 yılının da en gözde isimleri olacak! 9

Mert Ramazan Demir, zaten 2022 – 2023 dizi sezonunda Yalı Çapkını isimli projedeki muhteşem başarısı ile gündemden düşmüyor. Afra Saraçoğlu ile birlikte başrolde yer alan oyuncu, Yalı Çapkını dizisinden daha önce çekimlerinde bulunduğu Şahmaran ile yine gündem olmanın keyfini sürüyor.

Zaten 2022 yılının sonbaharında büyük popülerlik elde eden Mert Ramazan Demir’in 2023 yılında da kariyerinde çok önemli adımlar atacağı anlaşılıyor.

Dizinin diğer iki başrol oyuncusu Serenay Sarıkaya ile Burak Deniz de yine yaptıkları başarılı işlerle anılmaya başlandı. Şahmaran projesinin yanı sıra Serenay Sarıkaya bir süredir Show TV’de yayınlanacak olan Aile isimli dizi için sete çıkmakta. Ünlü oyuncu, 2015 yılındaki Medcezir macerasından yıllar sonra yeniden televizyon dizisini kabul etti ve Kıvanç Tatlıtuğ ile partner oldu.

Şahmaran dizisinin başrol oyuncuları, 2023 yılının da en gözde isimleri olacak! 10

Serenay Sarıkaya, dizinin tanıtım buluşmasında şunları söyledi: “Bugünün geldiğine kendi adıma inanamıyorum. Çok mutluyum, çok heyecanlıyım. Sonunda işimiz izleyici ile kavuşacak. İlk sezonu umarım herkes bizim gibi aynı heyecanı paylaşarak memnun kalarak, izlerler. Biz yaptığımız şeyden çok memnunuz.”

Serenay Sarıkaya kadar 2023 yılında konuşulacak bir başka isim olarak da Burak Deniz öne çıkıyor. Ünlü oyuncunun yeni dizisi netleşmeye başladı.

Fox TV’de yayınlanacak olan İki Yabancı isimli dizide Burak Deniz’in partnerinin Hande Erçel olması da dikkat çekici. İki genç ismin daha önce Aşk Laftan Anlamaz isimli romantik komedi dizisindeki uyumunu iyi bilenler, İki Yabancı dizisi için de büyük heyecan yaşıyor.

Şahmaran dizisinin başrol oyuncuları, 2023 yılının da en gözde isimleri olacak! 11

Sonuç olarak görünen o ki, Şahmaran projesinde bir araya gelen bu üç genç oyuncu, 2023 yılında da birbirinden farklı hikayelerle televizyon ekranlarında milyonları peşlerinden koşturacak.