Ana sayfa Sosyal Medya İspanya çıkarmasından sonra Melis Sezen yine tozu dumana katacak!

İspanya çıkarmasından sonra Melis Sezen yine tozu dumana katacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Melis Sezen ismi her geçen yıl daha da büyüyor ve ünlü oyuncu, sadece Türkiye’de değil yurt dışında da başarıdan başarıya koşmaya başladı.

Son dizisi Sadakatsiz ile büyük popülerlik elde eden Melis Sezen, geçtiğimiz günlerde de İspanya’daki bir festivalde ödül alarak onurlandırıldı. Sadakatsiz isimli dizinin İspanya’da büyük başarılar kazanması ile Melis Sezen ismi de gün geçtikçe yurt dışında büyümeye devam ediyor.

Oyuncunun 2023 yılına da damgasını vurması kimseyi şaşırtmayacaktır. Özellikle de yeni dizisi Gülcemal ile yakında sete çıkacak olan Melis Sezen için, şöhretin kapıları ardına kadar açıldı. Güzelliği ve yetenekleri ile göz dolduran Melis Sezen, sosyal medyada da hayranlarından büyük destek almaya devam ediyor.

Proje seçimlerinde gayet akıllı tercihler yapmasıyla da dikkat çeken oyuncu, bu sefer dram hikayesi olan Gülcemal isimli dizinin kadın başrolü olarak omuzlarına büyük bir yük aldı.

Murat Ünalmış gibi her karakteriyle adından söz ettiren bir partner ile de sete çıkacak olmak Melis Sezen’in güçlü deneyimler yaşamasına fırsat verecek. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde yine çok başarılı bir performans ortaya koyan Murat Ünalmış da yılların tecrübesi ile rollerin hakkını veren bir isim.

İspanya çıkarmasından sonra Melis Sezen yine tozu dumana katacak! 8

Gülcemal isimli yeni dizinin oyuncu kadrosu da netleşti. Gelecek hafta çekimlerin başlaması beklenen projenin Şubat ayı sonunda veya Mart ayı başında izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Ön hazırlıkları uzun süredir devam eden Gülcemal isimli dizinin hikayesini Eda Tezcan yazıyor.

Murat Ünalmış’ın Gülcemal karakterini canlandıracağı dizide Melis Sezen’i ise Deva rolünde izleyeceksiniz.

Sema Kekiç, Samet Kaan Kuyucu, İlay Erkök, Nilüfer Açıkalın, Atilla Şendil gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı Gülcemal dizisi 2023 yılının en çok merak edilen yapımlarından birisi olarak öne çıkıyor.

1997 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Melis Sezen de 2016 yılından bu yana önemli tecrübeler biriktirdi.

İspanya çıkarmasından sonra Melis Sezen yine tozu dumana katacak! 9

Hayat Bazen Tatlıdır dizisi ile başladığı ekran yolculuğunda Melis Sezen, Siyah İnci dizisindeki Ebru karakteri ile dikkat çekmişti. Ancak oyuncuya büyük popülerlik kazandıran projenin Sadakatsiz olduğunu ve Derin karakterinde çok başarılı bir iş ortaya çıkardığını söylemek gerekiyor.

Numen isimli Disney Plus dizisinde de rol alan Melis Sezen için 2023 yılı kariyerinde yeni başlangıçların yılı olacak.