Ana sayfa Sosyal Medya Şahmaran dizisinin çekimleri için bulunduğu Adana, Serenay Sarıkaya’ya iyi geldi!..

Şahmaran dizisinin çekimleri için bulunduğu Adana, Serenay Sarıkaya’ya iyi geldi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Oyunculuk performansının yanı sıra gerek özel hayatı gerek sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren Serenay Sarıkaya’nın Netflix için çektiği Şahmaran dizisini, oyuncunun hayranları merakla bekliyor.

Serenay Sarıkaya’nın, Burak Deniz ile başrolü paylaştığı dizinin birinci sezon çekimleri geçtiğimiz yıl tamamlanmıştı. Dizinin daha birinci sezonu yayınlanmadan ekip ikinci sezon için sete çıktı.

Şahmaran’ın ikinci sezon çekimleri de ilkinin olduğu gibi Adana’da yapılıyor. Durum böyle olunca ünlü oyuncu şehirde uzun bir süre geçirdi. Halen Adana’da bulunan Serenay Sarıkaya, işleri olduğunda İstanbul’a gidiyor.

Oyuncu bir süreliğine de olsa İstanbul’dan uzaklaşmış olmaktan bir hayli memnun. Elle Türkiye Dergisi’nin Ekim ayı sayısı için objektif karşısına geçen ve göz alıcı pozlar veren Sarıkaya, Adana’nın kendisine iyi geldiğini ifade etti.

Şahmaran dizisinin çekimleri için bulunduğu Adana, Serenay Sarıkaya'ya iyi geldi!.. 7

Güzel oyuncu dergiye verdiği röportajda bu konudaki sözlerini şöyle sürdürdü; “Bazen kendimi hayat koşturmasının içerisinde mecbur olduğum şeyleri yaparken buluyorum ve en özümde ne olduğumu, kim olduğumu unutup rüzgara kapıldığımı hissediyorum. Adana’da çektiğimiz Şahmaran dizisi, kendimle baş başa kalıp düşünmeme neden olacak anlar yarattı.”

Mistik bir hikayesi olan Şahmaran’ın çekimleri gizlilik içerisinde yürütülüyor. Senaryosu Pınar Bulut’a ait olan yapımın yönetmen koltuğunda Umur Turagay oturuyor. Film, özellikle Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz hayranları tarafından heyecanla bekleniyor.