Ana sayfa Dizi Haberleri Baba dizisini izleyenleri heyecanlandıracak sonuç!

Baba dizisini izleyenleri heyecanlandıracak sonuç!

tarafından zk zk

Baba dizisi reytinglerdeki düşük kalan puanlarına karşılık, sosyal medyada konuşulma oranları ile dikkat çekmeye devam ediyor! Yenilenen senaryosu ve oyuncuları ile birlikte bambaşka bir şekilde sezona dönüş yapmıştı Baba dizisi.

Başrollerinde Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın yer aldıkları dizi, geçtiğimiz sezon başlamadan önce izleyenleri heyecanlandıran bu ikili nedeniyle reytinglerde patlama yaşatacağı beklentisi ile geldi. Ancak ortalama reytinglerle sezonda devam etti.

Show TV, birbirinden başarılı ve deneyimli kadrosu ile hikayesi de güçlü bu diziden vazgeçmemek için revizyona giderek yeni sezonda daha etkileyici bir şekilde dönülmesiyle diziye devam kararı aldı. Fakat Baba dizisi, Salı akşamları ekrana gelen diziler arasında beklenen çıkışı yaşayamıyor! Yeni başlayan atv’nin Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi tüm kategorilerde ilk sırayı alarak, geçtiğimiz sezonun zirvedeki ismi Üç Kız Kardeş’i de tahtından etti!

Aynı akşam ekrana gelen Kusursuz Kiracı dizisi ise bu hafta final yaptı. Dizi zaten reytinglerinin çok düşük olması sebebiyle Baba’ya rakip de değildi. Ancak sosyal medyada bu hafta Baba ve Kusursuz Kiracı dizileri, Salı akşamının en çok konuşulan dizileri olmayı başardı!

Baba dizisini izleyenleri heyecanlandıracak sonuç! 7

Baba dizisi, rakibini ikiye katlarken, reyting rekortmeni olan ekranın yeni fenomeni Ben Bu Cihana Sığmazam ile Üç Kız Kardeş’i de geçmiş durumda.

Sosyal medyada günün en çok konuşulan dizisi olma ünvanını taşıyan Baba’ya izleyiciden büyük destek var. Ancak aynı destek, reytinglerde alınamazsa, sadık bir izleyici kitlesinin büyük heyecanla izlediği dizi için tehlike çanları da çalmaya başlayacak!