Ana sayfa Sosyal Medya Şahmaran dizisiyle, Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz, IMDB’de sürpriz yaptı!

Şahmaran dizisiyle, Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz, IMDB’de sürpriz yaptı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Netflix için çekilen Şahmaran dizisi, 20 Ocak’ta yayınlanmaya başlamıştı. Uzun zamandır merakla beklenen dizinin yayınlanmasının üzerinden geçen bir haftalık süreçte, 14 ülkenin Top 10 listesinde yer alması, Türkiye’de de ilk sıralara yükselmesi ile birlikte dikkatler diziye çevrildi.

Başrollerinde Burak Deniz ve Serenay Sarıkaya’nın yer aldığı Şahmaran dizisi, halen ilgiyle izleniyor. Netflix aboneleri arasında farklı ülkelerde gösterilen ilgi ile birlikte dizinin IMDB tarafından haftalık olarak yayınlanan Starmetre’deki Türk oyuncular listesini de etkilediği görülmekte.

İki yıldır heyecanla beklenen dizi, 8 bölüm olarak ilk sezonun yayınlanmasıyla, oyuncularına olan ilgi de yükseldi. Yurtdışında da bilinirlikleri artan Burak Deniz ve Serenay Sarıkaya, sosyal medyada gündemden düşmeyen isimler oldular.

Şahmaran dizisiyle, Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz, IMDB'de sürpriz yaptı! 9

IMDB’nin haftalık düzenli olarak yayınlanan Starmetre tablosunda öne çıkan isimler arasında geçtiğimiz hafta Serenay Sarıkaya 3. sırada yer alıyordu. Burak Deniz ise 9. sıradaydı.

Starmetre’de Türk oyuncular arasındaki sıralamada son bir kaç haftadır ‘Rise of Empires: Ottoman’ dizisinin etkisi ile Tuba Büyüküstün ve Cem Yiğit Üzümoğlu öne çıkan isimler olmuştu. 23 Ocak tarihli starmetre’nin ilk 10 listesini aşağıda görebilirsiniz.

Şahmaran dizisiyle, Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz, IMDB'de sürpriz yaptı! 10

Bu hafta yayınlanan Starmetre’de ise durum, Şahmaran dizisine gösterilen ilgiden sonra değişti. 30 Ocak tarihli tablonun ilk 10 tablosunda Serenay Sarıkaya ilk sırada yer alırken, Burak Deniz ise 2. sıraya yükselmiş durumda.

 

Şahmaran dizisiyle, Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz, IMDB'de sürpriz yaptı! 11

Starmetre’de Tuba Büyüküstün’ün 3. sıraya gerilediği görülürken, uzun süredir ilk 5’te yer alan Can Yaman’ın da iki haftalık tabloda 4. sırayı koruduğu görülmekte.