Ana sayfa Sosyal Medya Şahmaran ile Imdb Starmetre’de dikkat çeken Türk oyuncular sıralaması değişti ama ilk sıradaki isim Serenay Sarıkaya değil!

Şahmaran ile Imdb Starmetre’de dikkat çeken Türk oyuncular sıralaması değişti ama ilk sıradaki isim Serenay Sarıkaya değil!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Tüm dünyada bilgi bankası olarak öne çıkan IMDB, haftalık düzenli olarak yayınlanan Starmetre ile konuşuluyor. Dünyanın farklı ülkelerinde öne çıkan yıldız isimlerin yer aldığı listede, Türk oyuncular da dikkat çeken bir yerde.

Starmetre’nin 23 Ocak tarihli Top 50 listesinin ilk sırasını bu hafta Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz’in alacağı tahminleri yapılıyordu. Zira iki ünlü isim, Netflix’in iki yıldır beklenen dizisi Şahmaran’ın yayınlanması ile birlikte gündemin en çok konuşulan isimleri oldular!

20 Ocak günü ilk sezonu yayınlanan Şahmaran, Netflix’in izlendiği pek çok ülkede Top 10 listesine girerken, Türkiye’de de ilk sıralarda yer aldı. Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz partnerliği ile yayınlanan Şahmaran, 8 bölümlük ilk sezonuyla izlenmeye ve sosyal medyada yorumlanmaya devam ediliyor.

Şahmaran ile Imdb Starmetre'de dikkat çeken Türk oyuncular sıralaması değişti ama ilk sıradaki isim Serenay Sarıkaya değil! 8

Starmetre’nin son yayınlanan tablosunda ise Türk oyuncular listesinin ilk iki sırasındaki isim, bir kaç haftadır aynı! Netflix için çekilen Rise of Empires: Ottoman dizisinin 2. sezonunun yankılarının hala sürdüğünü de gösteriyor bu durum! Dizinin başrolleri Tuba Büyüküstün ve Cem Yiğit Üzümoğlu, IMDB Starmetre’nin 23 Ocak’ta yayınlandığı tabloda Türk oyuncular listesinde ilk iki sırada. Serenay Sarıkaya ise bu iki ismin ardından 3. sırada yer almakta. Burak Deniz’in de 9. sırada olduğu görülüyor.

Şahmaran ile Imdb Starmetre'de dikkat çeken Türk oyuncular sıralaması değişti ama ilk sıradaki isim Serenay Sarıkaya değil! 9

Gelecek hafta tabloda Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz isimlerinin daha üstte çıkma ihtimali yüksek! Zira, dizinin 20 Ocak’ta yayınlandığı ve tablonun da 23 Ocak tarihli olduğu düşünülünce, 3 günlük bir izleme sürecinde Şahmaran’ın daha kısıtlı bir izleyiciye ulaştığı ve sosyal medyadaki ölçümlerin de bu nedenle az olduğu düşünülebilir. Gelecek hafta Şahmaran dizisinin izlenme ve konuşulma oranlarının, listeyi değiştirmesi muhtemel! Bakalım bir haftalık süreçte Şahmaran dizisi ile birlikte Burak Deniz ve Serenay Sarıkaya, IMDB Starmetre’nin Türk oyuncular listesinde ilk iki sırayı alabilecekler mi?