Ana sayfa Sosyal Medya Sıla Türkoğlu ve Su Burcu Yazgı Coşkun arasında süren sosyal medya rekabetinde işte son durum…

Sıla Türkoğlu ve Su Burcu Yazgı Coşkun arasında süren sosyal medya rekabetinde işte son durum…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – İkisi de genç kuşağın başarılı oyuncularından. Sıla Türkoğlu ve Su Burcu Yazgı Coşkun, son dönemin dikkat çeken isimleri. Her iki oyuncu da şu sıralar dizileriyle ekranda. Türkoğlu, Kızılcık Şerbeti dizisindeki Doğa ve Coşkun da Kardeşlerim’deki Asiye karakteriyle çok beğeniliyorlar.

Su Burcu Yazgı Coşkun, henüz 17 yaşında genç bir oyuncu. Atv’nin Cumartesi akşamları yayınlanan ve 3. sezonuyla ekrana gelen dizisi Kardeşlerim’de, Onur Seyit Yaran’ın hayat verdiği Doruk karakteri ile birlikte dillerden düşmüyor. Partner olarak çok sevilen ikili, Asiye ve Doruk çifti olarak da sosyal medyada ‘en popüler dizi çifti’ tablolarında ilk sıralarda yer alıyorlar.

Su Burcu Yazgı Coşkun, uzun zamandır, izleyicilerden gelen ileti sayıları baz alınarak yapılan tablolarda, haftanın en popüler kadın oyuncusu olarak ilk sırada yer alıyordu! Tahtını kimseye kaptırmayan Coşkun’u zirveden eden isim ise Sıla Türkoğlu oldu!

Sıla Türkoğlu ve Su Burcu Yazgı Coşkun arasında süren sosyal medya rekabetinde işte son durum... 9

Günlük diziler Emanet ve Yemin ile tanınan ve ardından Sol Yanım dizisinde oynayan Sıla Türkoğlu, şu sıralar Show TV’deki Kızılcık Şerbeti dizisi ile şöhretini giderek arttırmakta. Yerli ve yabancı hayranları tarafından sosyal medyadan çok büyük bir destek almakta. Türkoğlu, dizisinin yayına girmesi ile birlikte, sosyal medyada daha çok konuşuluyor ve ‘en popüler kadın oyuncular’ tablolarının da başında geliyor.

Sıla Türkoğlu ve Su Burcu Yazgı Coşkun arasında süren sosyal medya rekabetinde işte son durum... 10

Su Burcu Yazgı Coşkun’un tahtını da sallayan Sıla Türkoğlu, uzun zaman Adba.tv’nin haftalık tablolarında ilk sırada yer aldı. Geçtiğimiz hafta Su Burcu Yazgı Coşkun, yeniden ilk sıraya yerleşti. Ancak bu hafta durum tekrar değişmiş görünüyor! Sıla Türkoğlu, son yayınlanan 17-23 Ocak tarihli tabloda, 68 bin 400 ileti ile ilk sırada. Su Burcu Yazgı Coşkun’un ileti sayısı ile de aralarında çok büyük bir fark yok. Coşkun’a gelen ileti sayısı 58 bin 300. Haftaya zirvenin adının değişme ihtimali devam ediyor!

Sıla Türkoğlu ve Su Burcu Yazgı Coşkun arasında süren sosyal medya rekabetinde işte son durum... 11

İki oyuncudan sonra 3. sırada yer alan ve yine Kardeşlerim dizisinin oyuncusu olan Lizge Cömert ile makas açılmış görünüyor! Cömert’in 28 bin 600 ileti aldığı tabloda Elçin Sangu da 4. sırayı korumakta. Onun ileti sayısı da 16 bin 800. Bu arada listeye sürpriz bir isim de 5. sıradan dahil oldu bu hafta!

Netflix için çekilen Şahmaran dizisinin yayınlanması ile birlikte bir anda çokça konuşulmaya başlanan Serenay Sarıkaya, aynı zamanda Fox TV’nin Aile dizisinin tanıtımıyla da bir anda gündeme oturdu. Oyuncu, en popüler kadın oyuncular listesine 5. sıradan girdi bu hafta!

Tablonun diğer isimleri de sırasıyla, Afra Saraçoğlu, Melis Minkari, İrem Helvacıoğlu, Devrim Özkan ve Özge Gürel…