Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisi reytinglerde sıçradı, çift hane ile birincilikler göz kamaştırdı!

Yalı Çapkını dizisi reytinglerde sıçradı, çift hane ile birincilikler göz kamaştırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalı Çapkını dizisi her hafta üstüne koyarak ilerliyor ve hem hikayesiyle milyonları etkilemeye devam ediyor hem de reyting sonuçları ile Star TV’nin uzun yıllardır ulaşamadığı etkinliği sağlıyor.

Dizinin beşinci bölümü de yine tüm izleyici gruplarında reytinglerin birincisi oldu. Ancak bu birincilik öyle sıradan bir birincilik de değil. Hem tüm kişiler hem de ABC1 kategorisinde birincilik çift haneli oranlarla gerçekleşti ve bu sezon bu ikinci büyük başarı olarak kayıtlara geçti.

Daha önce Gönül Dağı dizisi de çift haneli reytingler elde ederek sezonun en iyi oranlarına ulaşmıştı. Şimdi de benzer bir durumu Yalı Çapkını dizisinde görüyoruz.

Reyting sonuçlarını görenler şaşkına dönmedi, çünkü dizi o kadar başarılı ve akıcı bir şekilde ilerliyor ki, izleyiciler nasıl başladığını ve nasıl bittiğini bile fark etmiyor.

Yalı Çapkını dizisi ile birlikte Star TV’nin de yıllardır aradığı ve izleyicileri kendi kanalına çekme adına yaptığı tüm çaların karşılığının alındığı da gözüküyor.

Peki dizinin hikayesinde beşinci bölümde neler yaşandı? Yusuf’un Korhanlar’a ziyaretinden sonra neler olduğunu öğrenmek için Suna ile konuşmaya giden Seyran, ona tüm gerçekleri anlattı. Seyran’ın dışarıda Yusuf’la buluşması ise Ferit’i çok kızdırdı.

Kazımların Korhanlar’ı ziyareti iki eski aşık Halis ve Hattuç’u bir araya getirdi. Ferit; şantajı yüzünden Yusuf’la bir kez daha görüşen Seyran’ı dışarıda görünce Yusuf’un üzerine yürüdü ve kavgaya tutuştu.

İşte Yalı Çapkını dizisinin heyecanla beklenen altıncı yeni bölümünden ilk fragman: