Ana sayfa Dizi Haberleri Şahsiyet’in tanıtımını izleyen bayılıyor! Kaçırmayın…

Şahsiyet’in tanıtımını izleyen bayılıyor! Kaçırmayın…

tarafından zk zk

Haluk Bilginer ve Cansu Dere’yi Ezel dizisinden sonra yeniden buluşturan ve Müjde Ar’ı yıllar sonra yeniden dizilere döndüren, üstelik Onur Saylak’ın yönetmenliğini yapacağı PuhuTV’nin yeni dizisi Şahsiyet, büyük ilgi uyandırmaya devam ediyor.

Kısa bir süre önce tanıtımı da yayınlanan dizi, daha da çok dikkat çekmeyi başardı. Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan da tanıtımı izleyip çok beğenenlerden. Bakın neler yazıyor:

“Şahsiyet’e bayıldım

Hakan Günday’ın yazdığı, Onur Saylak’ın yönetmen koltuğuna oturduğu, Haluk Bilginer, Cansu Dere, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu, Necip Memili, İbrahim Selim, Fırat Topkorur, Recep Usta, Rabia Soytürk ve Ayhan Kavas’ın rol aldığı, Ay Yapım imzalı, PuHu TV’de yayınlanacak olan Şahsiyet’in ilk tanıtımı yayınlandı. Haluk Bilginer’in canlandırdığı karaktere alzheimer başlangıcı teşhisi konulmasıyla ne de olsa her şeyi unutuyorum diyerek katile dönüşmesini izlediğimiz ilk tanıtım beni benden aldı. Bayıldım. Ekranda izlediğimiz her şeyden çok farklı bir iş olacağının da iddiasını koydu. Onur Saylak, Hakan Günday ve Ay Yapım birlikteliği sektörü bambaşka bir yere taşıyacak. Demedi demeyin! Önce Daha, şimdi Şahsiyet ve ben şimdiden sonra demeyi dört gözle bekler oldum. Şahsiyet’in yolu açık olsun!

İşte Şahsiyet dizisi ilk tanıtımı: