Ana sayfa Dizi Arşivi Sana Bir Sır Vereceğim Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Sana Bir Sır Vereceğim Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Sana Bir Sır Vereceğim, Scor Films imzalı, yönetmenliğini Cevriye Demir ve Filiz Gülmez Pakman’ın yaptığı, senaryosunu Ethem Özışık’ın kaleme aldığı, aile, dram ve fantastik türünde Türk yapımı televizyon dizisidir. İspanyol yapımı ‘Los Protegidos’ adlı diziden uyarlanmıştır.

Murat Han, Esra Ronabar, Ekin Koç, Demet Özdemir gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı Sana Bir Sır Vereceğim isimli dizi gençler tarafından büyük bir ilgi gördü. Reytingleri düşük geldiği için toplam 29 bölüm yayınlanabilen dizi, yine de iyi bir serüven yaşadı… Dizinin hayranları hala tekrar bölümlerini izlemektedir.

Sana Bir Sır Vereceğim Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 8

KÜNYE:
Kanal: Fox TV
Yapımcı: Scor Films
Türü: Dram- Aile- Fantastik
Yayın Tarihi: 5 Temmuz 2013- 2 Şubat 2014
Mekan: İstanbul
Süresi: 60-90 dakika
Müzik: Magicpost – İnanç Sever- Volkan Akmehmet
Başrol: Murat Han, Esra Ronabar, Ekin Koç, Demet Özdemir.
Oyuncular: Burak Can, Dila Danışman, Bora Cengiz, Su Burcu Yazgı Coşkun, Berk Cankat, İpek Bağrıaçık, Dilşad Şimşek, Metehan Sezer, Gazanfer Ündüz, Sümeyra Koç.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Yayınlandığı dönemde dizinin sosyal medya hesapları aktif olarak kullanıldı. Tüm hesaplardan fragmanlar, diziden fotoğraflar ve çeşitli bilgiler paylaşıldı. Youtube kanalında hem kısa kısa sahneleri hem de tüm bölümleri ve fragmanları bulabilirsiniz.

Twitter: https://twitter.com/birsirverecegim
Instagram: https://www.instagram.com/sanabirsirverecegim/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCMDH_jezXfy5QekH6rxcmrA
Resmi internet sayfası: https://www.fox.com.tr/Sana-Bir-Sir-Verecegim/

TÜM HABERLER:

Sana Bir Sır Vereceğim dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.

Tüm haberleri okumak için tıklayın…

GENEL İZLENİM:   

Kızı esrarengiz adamlar tarafından kaçırılmış bir anne, eşini kaybetmiş, oğlunu kötülüklerden korumayı kendine görev edinmiş bir baba ve birbirinden farklı olağanüstü güçlere sahip beş çocuğun hikayesinin anlatıldığı dizi yayınlandığı 2013-2014 yıllarında geniş fan kitlesiyle ses getirmişti. ‘Hiçbir sır sonsuza kadar saklanamaz!’ sloganıyla Fox TV’de ekranlara gelen dizi bir sezon boyunca devam etti.

HİKAYESİ:

Fırtınalı bir gecede kabusla uyanan Sevgi’nin gözlerinin önünde kızı kaçırılıyor. Ne olduğunu anlayamayan annenin yardım aldığı polisler de genç kadının umutlarını yitirmesine neden oluyor. Tuhaf bir şekilde tanıştığı Kemal’in, kızıyla ilgili söyledikleri Sevgi’nin hayatını nasıl değiştirecek?

Mehmet’in, oğlu Gürcan ile arkadaşları arasındaki farkı görmesi olayları bambaşka bir yöne doğru götürecek. Hayatta kalmak ve sırlarını saklamak için bir arada oldukları bu evde bir aile tablosu çizmek zorunda olan karakterlerimiz hem peşlerindeki kötülerle hem de meraklı komşularıyla heyecanlı bir serüven içinde bulacaklar kendilerini.

Sana Bir Sır Vereceğim Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 9

KARAKTERLER:

Oyuncu (Karakter)

Murat Han  (Mehmet)

Esra Ronabar  (Sevgi)

Ekin Koç  (Tilki / Kıvanç)

Demet Özdemir  (Aylin)

Burak Can  (Burak)

Dila Danışman  (Çağla)

Bora Cengiz  (Levent)

Su Burcu Yazgı Coşkun  (Zeynep)

Berk Cankat  (Savaş)

İpek Bağrıaçık  (Meltem)

Dilşad Şimşek  (Esra)

Metehan Sezer  (Gürcan)

Gazanfer Ündüz  (Nihat)

Sümeyra Koç  (Şifacı)

MEKANLAR:

Sana Bir Sır Vereceğim dizisinin çekimleri İstanbul’da yapıldı. Dizinin çekimleri ağırlıklı olarak, Sarıyer Zekeriyaköy’deki Garanti Koza Evleri’nde gerçekleştirildi.

JENERİK:

Sana Bir Sır Vereceğim dizisinin müzikleri Magicpost, İnanç Sever ve Volkan Akmehmet’e ait. Dizinin jenerik müziği de izleyici tarafından çok sevildi.

Sana Bir Sır Vereceğim Jenerik Müziği/ Dünya Unutsun Bizi

FRAGMANLAR:

Sana Bir Sır Vereceğim dizisinden ilk fragman Fox TV’nin ve dizinin sosyal medya hesapları üzerinden 2013 yılının Haziran ayında yayınlandı. İlk görüntüler büyük beğeni ve izleyicide merak uyandırdı.

İlk Tanıtım:

TÜM BÖLÜMLER:

Sana Bir Sır Vereceğim dizisi, 5 Temmuz 2013 tarihinde Fox TV’de başladı. 1 sezon boyunca devam eden dizi, 2 Şubat 2014 tarihinde yayınlanan 29. bölümü final yaptı.

Sana Bir Sır Vereceğim dizisinin tüm bölümlerini Youtube resmi sayfasındaki ‘Oynatma Listesi’nden veya Fox TV’nin internet sitesinden izleyebilirsiniz.

Tüm Bölümleri izlemek için lütfen tıklayınız: 

DİZİ MÜZİKLERİ – KLİPLER:

Yayınlandığı dönemde Sana Bir Sır Vereceğim dizisinin sahnelerinden etkileyici klipler dizinin youtube kanalından paylaşıldı. Aşağıda bu video klipleri bulabilirsiniz:

Sana Bir Sır Vereceğim Özel Klip

Tilki – Aylin Özel Klip

Savaş – Duru Özel Klip

Aşk İçinde, Yalan İçinde

KAMERA ARKASI:

Çekimleri İstanbul’da yapılan dizinin kamera arkasındaki görüntüleri de zaman zaman youtube kanalında yayınlandı.

Demet Özdemir Akvaryum Sahnesini Anlatıyor

Sana Bir Sır Vereceğim Setinden Fotoğraflar

Sana Bir Sır Vereğim 15. Bölüm Kamera Arkası Görüntüleri

UNUTULMAZ SAHNELER

Sana Bir Sır Vereceğim dizisinin unutulmaz sahnelerinden bazılarını aşağıda izleyebilirsiniz. Dizinin tüm sahneleri Youtube resmi sayfasındaki ‘Videolar’ bölümünden izlenebilir.

Tüm Sahneler:

Aylin’in Süper Güçleri

Kalpsiz Romantikler Gibi

Tesadüfler Aşkı Sever!

Esra Yaptıklarının Hesabını Veriyor

Engellere Karşı Gelen Tek Aşk!

Tilki, Aylin’in Aşkından Vazgeçmiyor