Ana sayfa Dizi Fragmanları Seni Çok Bekledim dizisinin akıbeti ortaya çıktı!

Seni Çok Bekledim dizisinin akıbeti ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Star TV ekranlarında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Seni Çok Bekledim dizisinin 12. bölümünün yayın akışında olmaması izleyicileri meraklandırmıştı. Volkan Konak’ın yeni programının 16 Nisan Cuma akşamı saat 20.00’de yayınlanacak olan program ile birlikte Seni Çok Bekledim dizisinin pabucunun dama atıldığı netleşmişti.

Seni Çok Bekledim dizisinin zaten son iki bölümü kalmıştı. İlk 11 bölümü Cuma akşamları ekrana gelen, uğruna Akrep ve Sol Yanım dizilerinin değiştirilerek izleyici kaybetmesine yol açan Star TV yönetimi, bir kez daha Seni Çok Bekledim ile ilgili önemli bir karar aldı.

Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı Seni Çok Bekledim dizisinin 12. bölümünün 21 Nisan Çarşamba akşamı yayınlanacağı ortaya çıktı.

Star TV’den “Yeni gün, Yeni bölüm” denilerek paylaşılan 12. bölüm fragmanını aşağıda izleyebilirsiniz.

Sol Yanım dizisi, Seni Çok Bekledim nedeniyle 12. bölümde final yapmak durumunda kalmıştı. Akrep dizisinin de günü değiştirilince izleyicisini kaybetmesi şaşırtmadı. İki dizinin harcanarak Cuma akşamlarına getirilen Seni Çok Bekledim, sadece 11 bölüm dayanabildi.

Şimdi ise 12. bölüm ile 13. final bölümleri artık çarşamba akşamları ekrana gelecek ve dizi bir değişiklik olmaz ise 28 Nisan Çarşamba günü ekrana veda edecek.