Ana sayfa Dizi Fragmanları Sana Söz dizisi Elif ile Ömer’in yolları aynı hedefte buluşuyor!

Sana Söz dizisi Elif ile Ömer’in yolları aynı hedefte buluşuyor!

tarafından ker_def

Star Tv ekranlarında ilk bölümü geçtiğimiz Salı günü yayınlanan Sana Söz isimli polisiye dizinin ikinci bölümü merakla bekleniyor. Nehir Erdoğan ve Erkan Petekkaya ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin düşük gelen reytinglerinin, ikinci bölümde yükselmesi bekleniyor.

Hikayesi ile dikkat çeken dizide başrol oyuncuları Elif ve Ömer karakterleri ile ilk bölümden büyük dikkat çekti. İkisi de kendi başına buyruk kişiler olan Elif ve Ömer, aynı cinayet davasında karşı karşıya gelecek. Birisi polis olarak olayı soruştururken, diğeri ise televizyon programcısı olarak cinayeti çözmeye çaba harcayacak.

Sana Söz dizisinin ikinci bölüm reytinglerinin de daha iyi gelmesi yönünde beklenti var. Peki neler izleyeceksiniz? İşte 9 Kasım Salı akşamı yayınlanacak olan Sana Söz dizisinin ikinci bölümünden detaylar:

Sana Söz dizisi Elif ile Ömer'in yolları aynı hedefte buluşuyor! 8

Bora Demircioğlu tarafından otel terasından atıldığı düşünülen Ayşe Erten’in yaşam mücadelesi devam etmektedir. Bora’nın avukatlığını kocası Erdem Karaca’nın almasıyla kendini ihanete uğramış gibi hisseden Elif, biraz soluklanmak için çıktığı sabah koşusunda bir ceset bulur. Elif’in ihbarı üzerine olay yerine Cinayet Büro Amiri Ömer Duran ve ekibi gelir.

Sana Söz dizisi Elif ile Ömer'in yolları aynı hedefte buluşuyor! 9

İş insanı ve Bora’nın babası olan Rıza Demircioğlu, Elif’in Ayşe Erten vakasını programında işlemesi için kanala baskı yapar. Ancak Elif bunu reddederek kendisinin bulup ihbar ettiği cinayet vakasını programına taşır. Maktul Adem Çelik’in ailesinin programa konu olmasıyla beraber Ömer ve Elif’in yolları yine aynı hedef üzerinde kesişir; Adem Çelik’i kim, neden öldürdü?

Katilin kim olduğunu öğrendiklerinde ortaya çıkan acı gerçeklerle yüzleşmek ise Elif ve Ömer için hiç kolay olmayacaktır. Elif ve Ömer cephesinde tüm bunlar olurken Duru, hiç planlamadığı şekilde Bora’nın tehlikeli dünyasına bir adım atar…