Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Savaş Özdemir bile bu işe şaşırdı! Tipi rolünden sonra Ökkeş sıra dışı oldu!

Savaş Özdemir bile bu işe şaşırdı! Tipi rolünden sonra Ökkeş sıra dışı oldu!

tarafından ker_def

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde canlandırdığı Tipi karakteri ile büyük hayran kitlesi edinen usta oyuncu Savaş Özdemir artık yeni bir dizinin kadrosunda bulunuyor.

Pazar akşamı ilk bölümü Star TV’de yayınlanan “Benim Hayatım” dizisi ile yeniden ekranlara dönen oyuncu bu sefer bir baba karakterine hayat veriyor. Usta oyuncu sert rollerin ardından bu kez kızının hayalleri için İstanbul’a gelen anlayışlı bir baba olarak ekrandaki yerini alıyor.

Savaş Özdemir’i dizi hayranları 6 sezon boyunca atv ekranında Tipi karakteri ile izlediği için, bu rol oyuncunun üzerine adeta yapıştı… Birçok dizi hayranı Savaş Özdemir’i Tipi karakteri ile aklına yazdı.

Ünlü oyuncunun yeni dizisinde öncelikle bu durumdan kurtulması gerekecek. Mafya aleminin sert ve ne zaman ne yapacağı belli olmayan adamı olarak hafızalara yerleşen Tipi karakterinde Savaş Özdemir çok başarılı oldu.

Benim Hayatım dizisinde Nilsu Berfin Aktaş’ın canlandırdığı Hayat karakterini babası Ökkeş olarak izlediğimiz oyuncu, hikayede fakir bir kişiye hayat veriyor.

Savaş Özdemir, yeni rolü ile ilgili şu açıklamayı yaptı: “Uzun süredir mafya hikayesinin içindeydim. Daha önce de mafya karakterleri geliyordu. Benim için de sıra dışı bir durum oldu. Bu kez cefakar bir babayı canlandırıyorum. Karısını kaybettikten sonra bütün umudunu kızına adamış bir babayı canlandırıyorum.”