Ana sayfa Sosyal Medya Sana Söz’ün finalinden sonra Serkan Altunorak yeni dizisini buldu!

Sana Söz’ün finalinden sonra Serkan Altunorak yeni dizisini buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’de bu sezonun iddialı dizileri arasında gösterilen Sana Söz’de başrollerden birisi de Serkan Altunorak idi.. Erdem karakterinde izlediğimiz oyuncu, Nehir Erdoğan’ın canlandırdığı Elif Karaca karakterinin kocası rolüne hayat vermişti… Erkan Petekkaya’nın da başrolünde yer aldığı dizi ne yazık ki reytinglere yenilerek ekrana veda etti.

Serkan Altunorak ise 2022 yılının ilk günlerinde kendisine gelen teklifler arasından Fox TV’nin yeni dizisi Evlilik Hakkında Her Şey’i tercih etti. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, başarılı oyuncu önümüzdeki bölümlerden itibaren Evlilik Hakkında Her Şey kadrosunda yerini alacak.

Fox TV’nin tüm dizilerine Ocak ayının ilk iki haftası için ara vermesinin ardından dizinin 18 Ocak Salı günü 15. yeni bölümünün yayınlanması bekleniyor.

1976 yılında Ankara’da dünyaya gelen ve bugüne kadar canlandırdığı rollerle de haklı bir üne sahip olan Serkan Altunorak, dizide sürpriz bir karaktere hayat verecek.

Bora olarak izleyiceğimiz oyuncunun hikayeye dahil olması ile nelerin değişeceği de şimdiden merak konusu oldu.

Gökçe Bahadır, Sarp Akkay, Yiğit Kirazcı, Tülin Ece, Gökçe Eyüboğlu ve Sumru Yavrucuk’un başrolünde yer aldığı diziye bir etkili ismin daha katılmış olması, hikayenin daha da güçlenmesine neden olacaktır.