Ana sayfa Sosyal Medya Öykü Karayel’e yeni dizisi hem şans hem de şanssızlık getirdi!

Öykü Karayel’e yeni dizisi hem şans hem de şanssızlık getirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kaderimin Oyunu dizisi ile yeniden televizyon ekranına dönüş yapan Öykü Karayel, 3 yılın ardından tekrar hayranları ile buluşmaktan memnun. 2020’de Netflix’te yayınlanan Bir Başkadır isimli diziyle de çok ses getiren oyuncu, televizyon dizilerine ise bir süre ara vermişti.

2018 yılında şarkıcı Can Bonomo ile evlenen Öykü Karayel, oğlu Roman Bonomo’yu 2021 yılının Nisan ayında dünyaya getirdi. Kariyerine Kaderimin Oyunu dizisiyle yeniden dönüş yapan oyuncu hem sette yoğun bir tempoda çalışıyor hem de oğlu Roman’ın bakımı için zaman ayırıyor.

Dizi ile çok iyi bir geri dönüş yapan, milyonlarca izleyiciyi etkileyen ve Asiye karakterini de sevdiren Öykü Karayel, iyi bir geri dönüş fırsatı elde etti.

Öykü Karayel'e yeni dizisi hem şans hem de şanssızlık getirdi! 7

Oyuncuya şans getiren Kaderimin Oyunu dizisinde bir şanssızlık da yaşandı. Öykü Karayel’in koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı.

Dizinin beşinci bölümüne 1 hafta ara verilmesinin nedeninin de bu olduğu anlaşıldı. Evde kendisini karantinaya alan Öykü Karayel, küçük bir bebeği olduğu için de azami dikkat etmek durumunda…

Oyuncunun kısa bir süre içinde karantina sürecinin bitmesi ile birlikte yeniden sete döneceği belirtiliyor.

Kaderimin Oyunu dizisinin beşinci yeni bölümü 14 Ocak Cuma akşamı ekrandaki yerini alacak.