Ana sayfa Sosyal Medya Celil Nalçakan’dan koronavirüs sonrası önemli bir hatırlatma yaptı!

Celil Nalçakan’dan koronavirüs sonrası önemli bir hatırlatma yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Celil Nalçakan koronavirüse yakalandı. Kardeşlerim dizi setini saran vakalar beşe çıktı. Onur Seyit Yaran, Su Burcu Yazgı Coşkun, Yiğit Koçak ve Eren Ören’in testlerinin pozitif çıktığı netleşmişti.

Celil Nalçakan kendisinin testinin de pozitif çıktığını sosyal medyadan duyurdu. Ünlü oyuncu, ilk mesajında iyi olduğunu belirterek şöyle yazdı:

“An itibari ile pcr testim covid pozitif çıktı. Aşılarım sayesinde gayet hafif geçiriyorum süreci. 10 gün boyunca ev karantinam sürecek. Sağlıklı günlerde kavuşmak dileği ile…”

Celil Nalçakan'dan koronavirüs sonrası önemli bir hatırlatma yaptı! 9

Aşılarını yaptırdığı için süreci rahat bir şekilde atlattığı mesajını özellikle veren usta oyuncu, böylece vatandaşları da aşı olmaya davet etti.

Hayranlarının ve arkadaşlarının geçmiş olsun dilekleri de üst üste geldi… Kardeşlerim dizisinin çekimlerine de vakalar nedeniyle ara verildi. atv’nin yayın akışında 8 Ocak Cumartesi akşamı Kardeşlerim dizisi yer almıyor. Yeni bölümün ne zaman yayınlanacağı konusunda net bir açıklama gelmedi.

Koronavirüs vakalarının arttığı şu dönemde ünlü isimler hayranlarını uyarmaya devam ediyor. Bu isimlerden birisi de Ahmet Tansu Taşanlar oldu. Hercai dizisinde Azat karakteri ile izlediğimiz oyuncu önemli bir hatırlatmada bulundu.

Celil Nalçakan'dan koronavirüs sonrası önemli bir hatırlatma yaptı! 10

Oyuncu, twitter resmi hesabından şu yorumu yaptı: “Aşı olan da covid oluyo yeaaa” gibi saçma bi savunma olamaz arkadaşlar, aşı sizin covid olmanızı değil covid olduğunuzda yoğun bakıma düşmeden grip gibi geçirmenize yardımcı oluyor. kendinizi düşünmüyorsanız diğer insanları düşünün! aşı olun!”

Celil Nalçakan'dan koronavirüs sonrası önemli bir hatırlatma yaptı! 11