Ana sayfa Dizi Fragmanları Sandık Kokusu 12. yeni bölümde Reha, Atilla’ya saldırıyor!

Sandık Kokusu 12. yeni bölümde Reha, Atilla’ya saldırıyor!

tarafından ker_def

Show TV’nin yapımını O3 Medya’nın üstlendiği, ilgi gören dizisi Sandık Kokusu’nun yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Karsu, Atilla’yı öptükten sonra ailesine sevgili olduklarını söylerken Reha, Atilla’nın evini basıp ona saldırıyor.

Filiz, Irmak’a “Sen çocuğun olmuyor diye mi buradasın?” diye sorarken, Lale’nin Cennet Sitesi’nde Atilla’yı görmesi tanıtımda izleyicileri şoke ediyor. Atilla, Lale’yi susturmaya çalışırken, Atilla’yı yazar kimliğiyle gören Lale’nin ne yapacağı merak konusu oluyor.

Dizinin geçen hafta yayınlanan 11. bölümünde Karsu ve Deniz’in, Atilla’nın evinde olduğunu duyan Reha’nın tepkisi yine sert oldu.

Karsu ve Reha kavga ederken, Reha’nın söylediği ağır sözler Karsu’yu çileden çıkardı. Karsu, Reha’ya inat Atilla ile sevgili olduklarını söyledi.

Karsu’nun Atilla’yı herkesin içinde öptüğü final sahnesi bölüme damgasını vurdu.

Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün kaleme aldığı, kreatif danışmanlığını Zeynep Günay’ın yaptığı, yönetmen koltuğunda Nezaket Coşkun’un oturduğu “Sandık Kokusu”nun başrollerinde Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger, Necip Memili, Meriç Aral, Seda Türkmen ve Levent Can gibi başarılı isimler yer alıyor.

Sandık Kokusu yeni bölümüyle Çarşamba saat 20.00’de Show TV’de.