Ana sayfa Dizi Fragmanları Sandık Kokusu 16. yeni bölümde Karsu, aldatıldığını açıklıyor!

Sandık Kokusu 16. yeni bölümde Karsu, aldatıldığını açıklıyor!

tarafından ker_def

Show TV’nin yapımını O3 Medya’nın üstlendiği dizisi Sandık Kokusu’nun yeni bölüm tanıtımı yayınlandı.

Filiz ve Irmak’ın, Atilla sebebiyle Karsu’yla gerilim yaşadığı tanıtıma Karsu’nun Irmak’a Adnan’ın onu aldattığını açıklaması damga vuruyor.

Adnan’ın öfkeli hali gerilimi artırırken, Irmak’ın vereceği tepki ve yeni bölümde neler yaşanacağı merakla bekleniyor.

Dizinin geçen hafta yayınlanan 15. bölümünde; Adnan ile Filiz’in telefon konuşmasını duyan Irmak, annesini takip ederek buluştukları yere gitti ve Filiz durumu idare etmek adına Irmak’ın üzülmemesi için ona bir sürpriz organize etmek amacıyla buluştuklarını söyledi.

Tüm aileyi aynı masada buluşturan bu organizasyonda, Karsu’nun üst üste yaşadığı olumsuzlukların ardından imaj değişikliği yapmaya karar vermesi ve organizasyona alışılmışın dışında yeni bir görünümle gelmesi herkesi şaşırttı. Atilla ve Reha, gözlerini Karsu’dan alamadı.

Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün kaleme aldığı, kreatif danışmanlığını Zeynep Günay’ın yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda Nezaket Coşkun oturuyor.

“Sandık Kokusu”nun başrollerinde Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger, Necip Memili, Meriç Aral, Seda Türkmen ve Levent Can ve Uğur Yücel gibi başarılı isimler yer alıyor.

Sandık Kokusu yeni bölümüyle Çarşamba saat 20.00’de Show TV’de.