Ana sayfa Dizi Fragmanları Sandık Kokusu 4. yeni bölümde Karsu büyük tehlike altında!

Sandık Kokusu 4. yeni bölümde Karsu büyük tehlike altında!

tarafından ker_def

Show TV ekranında çarşamba akşamları yayınlanmaya başlanan Sandık Kokusu dizisinin başarılı bir hikaye ortaya koyması, izleyicilerin de güçlü destek vermesine yol açtı.

AB grubunda üçüncü bölümü ile günü ilk sırada tamamlayan dizi, tüm kişiler ve ABC1 gruplarında ise günü ikinci sırada tamamladı. Dizinin 4. yeni bölümü de heyecanla bekleniyor.

27 Aralık Çarşamba akşamı yayınlanacak 4. yeni bölümde neler yaşanacağı ile ilgili detaylar da ortaya çıktı.

Karsu ve Filiz’in yüzleşip birbirine sert sözler sarf ettiği anların ekrana geldiği tanıtımda baş başa yemek yiyen Karsu ve Atilla’nın arasında başlayan arkadaşlık dikkat çekiyor.

Atilla bir adam hakkında ona ders verilmesi konusunda emir verirken, Reha’nın saldırıya uğradığının görülmesi akıllara “Atilla, Reha’ya bir şey mi yaptı?” sorusunu getiriyor. Diğer tarafta Reha’nın kardeşi Lale’nin gelişiyle dengelerin nasıl değişeceği de merakla bekleniyor.

Başrollerinde Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi başarılı isimleri buluşturan dizisi Sandık Kokusu’nun senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Nezaket Coşkun oturuyor.

Sandık Kokusu yeni bölümüyle Çarşamba saat 20.00’de Show TV’de.