Ana sayfa Dizi Fragmanları Sandık Kokusu dizisi 14. yeni bölümde Atilla’nın sahte evliliği herkesi şok ediyor!

Sandık Kokusu dizisi 14. yeni bölümde Atilla’nın sahte evliliği herkesi şok ediyor!

tarafından ker_def

Show TV’nin, yapımını O3 Medya’nın üstlendiği dizisi “Sandık Kokusu”nun kadrosunda Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger, Necip Memili, Meriç Aral, Seda Türkmen ve Levent Can gibi başarılı isimler buluşuyor.

Sandık Kokusu’nun 14. Bölümünde neler yaşanacağı ile ilgili detaylar şöyle: Atilla’nın evlendiğini gören herkes çok şaşırır. İkinci kez aldatılan Karsu, Atilla’nın ikisini aynı anda idare ettiğini düşünür. Lale’nin tehlikeli biri olduğunu anlayan Atilla, bu sahte evliliği sürdürebilecek midir?

Irmak, Karsu’yu yeni birileriyle tanıştırır. Bu çabalar Karsu’da tepkiye yol açar. Hasan’ın davası çözülür ve kimseye haber vermeden hapisten çıkar. Hasan, Karsu’yu merak eder ve bu merak onları Cennet Sitesi’ne götürür. O sırada Hasan Filiz’le çarpışır ve kafası karışır, hayatında ilk defa azarlanacaktır.

Irmak’ın doktor randevusu için eski raporlarına ihtiyacı vardır, riskli hamilelik sürecinden dolayı alamaz ve Adnan evde olmadığı için Filiz gidip alacağını söyler. Eve girdiğinde çok rahatsız hisseder. Anılarıyla yüzleşirken girdiği odada karşılaştığı durum onu şok eder.

Hasan’ın “Bugün beni biri azarladı” sözlerinin dikkat çektiği tanıtıma Karsu’nun aldatma konusuyla ilgili yaptığı konuşma damgasını vuruyor. Adnan ve Hande’nin yan yana olduğu anlar kafaları karıştırırken, Filiz yıllar sonra Adnan’ın evine tekrar adım atıyor. Filiz evde gördüğü manzara karşısında büyük bir şok yaşarken, Filiz’in ne gördüğü büyük bir merak konusu oluyor.

Hasan’ın davası çözülür ve kimseye haber vermeden hapisten çıkar. Hasan, Karsu’yu merak eder ve bu merak onları Cennet Sitesi’ne götürür. O sırada Hasan Filiz’le çarpışır ve kafası karışır, hayatında ilk defa azarlanacaktır. Irmak’ın doktor randevusu için eski raporlarına ihtiyacı vardır, riskli hamilelik sürecinden dolayı alamaz ve Adnan evde olmadığı için Filiz gidip alacağını söyler. Eve girdiğinde çok rahatsız hisseder. Anılarıyla yüzleşirken girdiği odada karşılaştığı durum onu şok eder.

“Sandık Kokusu” yeni bölümüyle 13 Mart Çarşamba saat 20.00’de Show TV’de!