Ana sayfa Dizi Fragmanları Sandık Kokusu dizisinin 14. yeni bölümünde Filiz ile Hasan’ın arasında büyük gerilim çıkıyor!

Sandık Kokusu dizisinin 14. yeni bölümünde Filiz ile Hasan’ın arasında büyük gerilim çıkıyor!

tarafından ker_def

Show TV’nin yapımını O3 Medya’nın üstlendiği, ilgi gören dizisi Sandık Kokusu’nun yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Filiz ve Hasan’ın yollarının kesiştiği heyecan uyandıran tanıtımda Filiz’in Hasan’a sert çıkışı ve ikilinin arasında yaşanan gerilim dikkat çekiyor.

Atilla’nın Lale ile evlenmesinden sonra büyük bir yıkım yaşayan Karsu, “Bundan sonra kimse için tek bir gözyaşı bile dökmeyeceğim!” sözleriyle ne kadar kararlı olduğunu gösterirken; Atilla, Karsu’nun karşısına çıkarak onunla konuşmak istiyor. Atilla’nın ne diyeceği ve ikili arasında neler olacağı merakla bekleniyor.

Dizinin geçen hafta yayınlanan 13. bölümünün finalinde ilginç olaylar yaşanmıştı. Atilla’yı köşeye sıkıştırmayı başarıp Karsu’dan uzak tutacağı için büyük bir mutluluk yaşayan Reha, sitede Atilla ve Lale’nin nikah yemeğini organize etti.

Karsu ve ailesi her şeyden habersiz davet edildiği bu yemeğe katıldı. Atilla’dan bir süredir haber alamadığı için meraklanan Karsu aniden karşısında Atilla ve Lale’yi gelin ve damat olarak buldu. Karsu ve Atilla’nın finaldeki acı dolu bakışları izleyicileri derinden etkiledi.

Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün kaleme aldığı, kreatif danışmanlığını Zeynep Günay’ın yaptığı, yönetmen koltuğunda Nezaket Coşkun’un oturduğu “Sandık Kokusu”nun başrollerinde Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger, Necip Memili, Meriç Aral, Seda Türkmen ve Levent Can gibi başarılı isimler yer alıyor.

Sandık Kokusu yeni bölümüyle Çarşamba saat 20.00’de Show TV’de.