Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sanki 20 yıldır tanışıyor gibiyiz! Almeda Abazi’den Tolgahan Sayışman ile geçen 5 yılın bilançosu!

Sanki 20 yıldır tanışıyor gibiyiz! Almeda Abazi’den Tolgahan Sayışman ile geçen 5 yılın bilançosu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Arnavut asıllı ünlü sunucu Almeda Abazi, ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman ile evli ve çiftin çocukları Efehan da 2,5 yaşında…Abazi, ikinci kez annelik sevincini Temmuz ayında kızı Alina ile yaşadı.

Bir alışveriş sırasında görüntülenen Almeda Abezi, pandeminin kendileri için de zor bir süreç olduğunu ama bir şekilde de adapte olmak için çaba harcadıklarını anlattı. Oğlu Efehan’ı okula gönderemediğini belirten Abazi, hastalıklardan dolayı çekindiğini belirtti.

Yedi aylık hamile iken evde herkesin koronavirüse yakalandığını ve ağır bir deneyim yaşadıklarını anlatan Almeda Abazi, şu anda hem çocuklarının hem de eşinin durumunun çok iyi olduğunu ifade etti.

Efehan’ın Alina doğduktan sonra kıskançlıklarının arttığını anlatan Almeda Abazi, “Kıskançlıkları bizi bitirdi” diye konuştu. 13 Şubat’ın hem doğum günü hem de evliliklerinin yıldönümleri olduğunu anlatan Almeda Abazi, Milano seyahatine gitmeyi düşündüklerini ama bunu vize sorunu nedeniyle gerçekleştiremediklerini ifade etti.

Tolgahan Sayışman, geçen hafta eşinin doğum gününü ve evliliklerinin beşinci yıldönümünü sosyal medyadan romantik sözlerle kutlamıştı. Oyuncu mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Benim aşkım, en değerli varlıklarımın annesi, hayat arkadaşım, yoldaşım öncelikle yeni yaşın sonrada evliliğimizin 5. yılı kutlu olsun. Birlikte nice senelerimiz olsun inşallah! Seni çok seviyorum.”

Sanki 20 yıldır tanışıyor gibiyiz! Almeda Abazi'den Tolgahan Sayışman ile geçen 5 yılın bilançosu! 7

Beş yıllık evliliklerini değerlendiren Almeda Abazi, “İki çocuk iki senede, bana sanki 10 yıl geçmiş gibi geliyor. Güzel geçti. Sanki birbirimizi 20 yıldır tanıyormuşuz gibi geliyor bana. Beş yıl az aslında, düşündüğün zaman ama bana bayağı uzun bir zaman gibi geliyor. Çok hızlı geçmiş. Birbirimize o kadar alıştık ki, nasıl geçti diye düşünmedim bile” şunları söyledi.