Ana sayfa Sosyal Medya Şevval Sam ve Eda Ece, asıl bombayı Yasak Elma bittikten sonra patlatacak!

Şevval Sam ve Eda Ece, asıl bombayı Yasak Elma bittikten sonra patlatacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Deta y- Yasak Elma dizisi Fox TV ekranında izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşmaya devam ediyor. Beşinci sezonu süren dizinin reytingleri çok iyi geliyor. Dizide Ender ve Yıldız karakterlerini canlandıran Şevval Sam ile Eda Ece de çok iyi performanslar ortaya koyuyor.

Sette başlayan arkadaşlıklarını dostluğa dönüştüren ve birbirleri ile çok yakın hale gelen iki ünlü oyuncu, çekimlerden fırsat bulunca birlikte yemeğe gitti. Eda Ece ve Şevval Sam, yemek çıkışında kameralara yakalandı, muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Şevval Sam, “Sette çok yoğun çalışıyoruz, kendimize zaman ayırmakta zorlanıyorduk” diye konuştu. Eda Ece de kendilerinin de bu tür etkinliklere ihtiyacı olduğunu hatırlattı.

İkilinin dizideki işbirliği, Yasak Elma’nın bu günlere kadar gelmesini sağladı. Hatta dizinin altıncı sezonu için de hazırlıklar başladı. Bu da gelecek sezonda da ikiliyi yine bir arada görebileceğimiz anlamına geliyor.

Peki birlikte farklı bir proje yapmayı düşünüyorlar mı? Birçok hayranın sorusunu muhabirler aktardı. Şevval Sam, “Her şey olur” derken, Eda Ece’de iyi anlaştıklarını vurgulayarak, birlikte her türlü projeyi yapabileceklerini anlattı.

Birlikte gülümseyen, ortama neşe ve enerji katan ikili Yasak Elma bittikten sonra bomba gibi bir projede yer alır ise şaşırmayın. Hem hayranların bu yönde çok güçlü bir talebi var hem de onlar enerjilerini ortaya çıkartacak böyle bir projeye istekli görünüyor.