Ana sayfa Sosyal Medya Şans bir kez daha Eslem Akar’ın yüzüne güldü! İşte yeni dizisi!

Şans bir kez daha Eslem Akar’ın yüzüne güldü! İşte yeni dizisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi dünyasında dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Genç oyuncular arasında yükselen yıldızlardan birisi de Eslem Akar… 2014 yılından bu yana setlerde yer alan oyuncu; Sen de Gitme, 4N1K, Avlu, Tek Yürek, Güvercin ve Aile Şirketi isimli dizilerde rol aldı.

Özellikle Avlu’da canlandırdığı Ecem karakteri ile büyük dikkat çeken oyuncu, Güvencin isimli Star TV dizisindeki Nefise karakteriyle de hayranlık uyandırmıştı. Sosyal medyada da hızla hayran kitlesini artırmakta olan Eslem Akar, üst üste yeni projelerde yer alarak 2020 yılını kariyeri açısından iyi geçiren oyuncular arasına katıldı.

Güvercin dizisi belki final yaptı ama Bein Connect’te yayınlanan ve ilk sezonu beğeni toplayan Aile Şirketi isimli dizinin ikinci sezonunun da çekimlerine başlandı. Eslem Akar da Bade karakteri ile bu yapımda yer almaya devam ediyor. Oyuncuya yeni bir rol daha teklif edildi ve Akar da bunu kabul etti.

Şans bir kez daha Eslem Akar'ın yüzüne güldü! İşte yeni dizisi! 7

Komedi dizisi İyi Aile Babası, 3 Aralık’ta izleyicilerle Kanal D ekranında buluşacak. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Yağmur Pamuk karakteri ile dizinin kadrosunda yer alan ve çekimlerde de bulunan Bahar Şahin, koronavirüse yakalandı. Oyuncu, bu gelişme üzerine bir süre setlerde yer almama kararı verdi.

Bu kararını yapımcıya ileten ve affını isteyen oyuncu ayrılırken, yerine gelen isim ise Eslem Akar’dan başkası değildi.

İyi Aile Babası’nda Bahar Şahin’in ayrılığı ile boşalan rol Eslem Akar’a verilmiş oldu. Bu da genç oyuncunun kariyer yükselişinde dikkat çeken adımlardan bir tanesiydi… Eslem Akar 2020 yılında birçok oyuncu proje bulamazken, 3 farklı dizide 3 farklı rolde yer almak gibi önemli bir adım atmış oldu.