Ana sayfa Dizi Haberleri Şok şok! Bahar Şahin, Kanal D’nin dizisinden ayrılık kararı aldı!

Şok şok! Bahar Şahin, Kanal D’nin dizisinden ayrılık kararı aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Son yılların dikkat çeken genç oyuncularından Bahar Şahin, Kanal D ekranında yayınlanan Zalim İstanbul dizisindeki Ceren karakteri ile büyük ilgi görmüştü. Kariyerinde bu karakter ile yükseliş yaşayan oyuncu, aynı kanalın yeni sezon projesinde de başrolde yer aldı.

İyi Aile Babası isimli dizide rol alan ve çekimlerde yer alan oyuncu, koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından bir süre setlerden uzak kalma kararı aldı ve diziden de affını istedi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre oyuncu, İyi Aile Babası dizisinde artık rol almak istemediğini yapım şirketine bildirdi.

3 Aralık Perşembe akşamı 1. bölümü ile başlayacak olan dizide Bahar Şahin’in bu talebinin ardından hemen bir değerlendirme ile yeni oyuncu belirlendi. Güvercin dizisinde izlediğimiz son olarak da Bein Conncet’te yayınlanan Aile Şirketi isimli dizide boy gösteren Eslem Akar ile anlaşma yapıldığı ortaya çıktı.

Şok şok! Bahar Şahin, Kanal D'nin dizisinden ayrılık kararı aldı! 7

Eslem Akar, Güvercin isimli 16.bölümüyle geçtiğimiz haftalarda yayından kaldırılan dizide Nefise karakterine hayat vermişti.

Koronavirüse yakalanması sonrasında bir süre dizi setlerine uzak kalmak isteyen Bahar Şahin’in bu kararı herkesi şaşırttı.

Eslem Akar ile Berke Üsdiken ise Güvercin dizisinden sonra yeni dizide de yeniden partner oldu.