Ana sayfa Dizi Haberleri Şans diye buna denir! Sen Çal Kapımı sonrası Hande Erçel’in dikkat çeken anlaşması!

Şans diye buna denir! Sen Çal Kapımı sonrası Hande Erçel’in dikkat çeken anlaşması!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay -2014 yılında Çalıkuşu dizisindeki Zahide rolüyle ekranlara gelmeye başlayan Hande Erçel, o günden bugüne hızlı bir yol katetti! Bir dönem dizilerinin erken yayından kaldırılması nedeniyle şanssızlık yaşayan oyuncu, süreç içinde kendisini de oyunculuk anlamında geliştirerek hayran kitlesini katlamayı başardı.

Çılgın Dersane Üniversitede ve Hayat Ağacı dizisinin Güneşin Kızları dizisinde rol almıştı. Sonrasında Aşk Laftan Anlamaz dizisi geldi. Siyah İnci dizisi ise 20 bölüm ekranda kaldı ve erken finaliyle Erçel’i üzen bir proje oldu.

Bu dizi ile bazı eleştiriler de almıştı Hande Erçel. Ancak hemen sonrasında TRT1’de yayınlanan ve büyük dikkat çeken Halka dizisindeki oyunculuğu ile herkesi şaşırtan bir duruş sergiledi! Yaptığı röportajlarda da bu dizide oynadığı Müjde rolünü unutamadığını ve kendisine çok şey kattığını aktarmakta genç oyuncu.

Ardından gelen Azize ise sadece 7 bölüm ekranda kalabildi. Hande Erçel’i meslek hayatında adeta zirveye taşıyan ve popüler olmasını sağlayan dizi ise Sen Çal Kapımı oldu. Kerem Bürsin ile başrolünde oynadığı dizi sayesinde şimdi dünyanın neredeyse yarısında tanınır hale geldi!

Yarısında diyoruz zira 85 ülkede Sen Çal Kapımı dizisi yayınlandı ya da hala yayınlanmakta! Hande Erçel’in instagram hesabında 26 milyondan fazla takipçisi var ve pek çok Hollwood yıldızı bile bu sayıya ulaşabilmiş değil!

Şans diye buna denir! Sen Çal Kapımı sonrası Hande Erçel'in dikkat çeken anlaşması! 7

Haliyle bu popülerlik oyuncuya bambaşka kapıları da beraberinde açıyor. Öncelikle Sen Çal Kapımı dizisinde Kerem Bürsin ile Eda ve Serkan karakterlerine hayat vermişler ve bu karakterlerin aşkını anlatan İtalya’da bir kitabın çıkacağı haberi gündeme gelmişti. Love Is In The Air isimli kitabın 18 Ocak’tan itibaren İtalya’daki tüm kitabevlerinde satışa çıkacağı ve ayrıca e-kitap olarak da sunulacağı da biliniyor.

İşte o kitabın yakın zamanda tanıtımları için iki oyuncunun İtalya’ya gidecekleri öğrenildi. Bu arada Hande Erçel’i markajına alan dünyaca ünlü bir platform da var! Şu sıralar Türkiye’de pek çok ünlü isimle anlaşmalar yapan ve Türkiye pazarına hızlı giren Disney Plus ile Hande Erçel de bir anlaşma imzaladı.

Oyuncunun Disney Plus için çekilecek olan bir dizide rol alacağı da öğrenildi. Hande Erçel, Sen Çal Kapımı dizisi ile adeta kariyerinde yeni kapılar çalmaya başladı!