Ana sayfa Sosyal Medya Selin Yeninci, Bir Zamanlar Çukurova’da oynadığı Saniye’ye böyle veda etti…

Selin Yeninci, Bir Zamanlar Çukurova’da oynadığı Saniye’ye böyle veda etti…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Atv ekranlarının sevilen dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova’nın bu hafta ekrana gelen 120. bölümünde üzücü bir kaza yaşandı. Saniye ve Gülten, yolda araç lastiğini değiştirmeye çalışırken, Çolak Ağa’nın aracının çarpmasıyla yola savruldular.

Dizinin sevilen iki ismine veda edileceği bir süre önce öğrenilmişti ama nasıl bir son olacağını kimse bilmiyordu. Saniye ve Gülten, dizinin ilk bölümden itibaren projede yer alan karakterlerdi. Fakat artık diziden ayrıldılar. Gülten ve Saniye’nin kazadan sonra kurtulup kurtulmadıkları ise 121. bölüm tanıtımıyla ortaya çıktı.

Selin Yeninci’nin hayat verdiği Saniye ve Selin Genç’in oynadığı Gülten, artık dizide yoklar. 121. bölümde göz yaşları içinde izlenecek cenaze töreni ekrana gelecek. Tanıtımda da her ikisinin öldüğü görülmekte.

Bir süre önce iki oyuncunun diziden ayrılacağının ortaya çıkmasıyla dizinin hayranlarını bir hüzün sarmıştı ama bu elim kaza, iki sevilen karakterin gidişinin vahim bir kaza sonucu olmasıyla daha da arttı.

Selin Yeninci, başarılı oyunculuğu ile hayat verdiği Saniye’ye instagram hesabından duygusal sözler ile veda etti. Oyuncu,

Selin Yeninci, Bir Zamanlar Çukurova'da oynadığı Saniye'ye böyle veda etti... 8

Selin Yeninci’nin veda yazısına dizideki rol arkadaşlarından da beğeniler ve yorumlar geldi. Hilal Altınbilek de bu isimler arasındaydı. Yeninci, hem oynadığı karaktere hem de emeği geçen herkese ve tüm izleyenlere teşekkür etti veda mektubunda…

Selin Yeninci, Bir Zamanlar Çukurova'da oynadığı Saniye'ye böyle veda etti... 9

Yeninci, izleyenlere şu sözlerle veda ediyor: “Ve elbette bugüne kadar bizi destekleyen tüm seyircimiz, Saniye’yi o kadar sevdiniz ki ömrüme ömür kattınız. elinizi sırtımda hissetmek bana nasip oldu. Çok şükür oradasınız. Yeniden karşılaşacağımıza eminim. Bir Adana vedasıyla bitireyim; Hepiniz Allah’a emanet olun. edene dedene bye bye.”

İşte dizideki o kaza sahnesi…

İşte 121. bölüm tanıtımı…