Ana sayfa Sosyal Medya Şanssızlıklar sonrası Kanunsuz Topraklar setinde yüzler yine gülüyor!

Şanssızlıklar sonrası Kanunsuz Topraklar setinde yüzler yine gülüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanunsuz Topraklar dizisinden önce kamera arkası yayınlandı! Fox TV ekranında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşan Kanunsuz Topraklar dizisi yaşanan koronavirüs vakaları nedeniyle bir süre ara vermek durumunda kaldı.

Üç hafta boyuncu ekranda yer alamayan dizinin hayranları büyük bir sabırsızlıkla 13. bölümü bekliyor. Uğur Güneş, Esra Bilgiç, Necip Memili gibi önemli başrollere sahip olan dizide Başak Parlak, Doğaç Yıldız ve Hazar Motan’ın koranavirüse yakalanması nedeniyle sette çekimler bir süre yapılamadı.

Koronavirüs vakaları ve yılbaşı arasının da etkisiyle ekibin planlandığı gibi sete çıkamaması nedeniyle diziye ara vermek zorunda kaldı. 22 Aralık’ta yayınlanan 12. bölümden neredeyse 1 ay sonra 13. yeni bölüm 19 Ocak Çarşamba akşamı izleyicilerle buluşacak.

Hem hikayesi hem güçlü oyunculuk performansları ile göz dolduran diziyi sadık izleyicileri çok özledi. Kanunsuz Topraklar’ın 13. bölümünün çok hareketli ve izleyenleri fazlasıyla tatmin edeceğini de fragmanlardan görebiliyoruz.

Ayrıca ekibin 13.bölümü çekerken ne kadar neşeli ve özverili çalıştıklarını da kamera arkası görüntülerinden anlayabilirsiniz.

13. bölüm henüz yayınlanmadı ama çekimler sırasında ekibin neler yaşadığı bir video ile dizi hayranlarının beğenisine sunuldu.

Çekimlerin nasıl gerçekleştirildiğinin detaylarının da yer aldığı perde arkasında yaşananlar ne kadar yoğun bir emeğin olduğunu anlatması bakımında da dikkat çekici oldu.