Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma dizisinde hiç beklenmedik bir karakter her şeyi değiştirecek!

Yasak Elma dizisinde hiç beklenmedik bir karakter her şeyi değiştirecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Yasak Elma dizisinin 127. yeni bölümünde herkesi şaşırtacak olaylar yaşanacak.

Aldatılmanın kızgınlığı ile her fırsatta Çağatay’ı yerin dibine batırmaya çalışan Yıldız’ın halleri izleyicileri memnun edecektir. Yıldız karakterinin daha güçlü bir kişilik olmasını arzu eden dizi hayranları, onun her türlü durum karşısında üste çıkan tavırlarını da seviyor.

Kumru ile Çağatay ise yasak aşklarının artık ortaya çıkması ile daha rahatlarken, başlarına birbirinden farklı felaketler gelecek. Ender ise Arzu’nun peşine düşmesinin cezasını ödeyecektir…

Kumru ve Çağatay’ın oynadığı oyun bir tek Yıldız’ın değil Ömer’in de canını yakmıştır. Ömer, dizide beklenmedik şekilde olayların bir anda değişmesine neden olacak.

Yıldız yaşadığı şoku ve ihaneti kabul etmekte zorlanırken, Ömer’den haber alınamaz. Ömer, Çağatay ve Kumru’nun evini basar ve elindeki silahı da ateşler. Peki ne oldu? Fragmana yansıyanlar bu kadar. Emre Dinler’in popülerliğine önemli bir katkı yapan Ömer karakterinin hikayede öne çıkması genç oyuncu adına güzel bir gelişme oldu.

Detayları 17 Ocak pazartesi akşamı saat 20.00’da başlayacak olan 127. yeni bölümde bulabileceksiniz.