Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı dizi hayranlarını endişelendiren final korkusu!

Masumlar Apartmanı dizi hayranlarını endişelendiren final korkusu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Masumlar Apartmanı dizisi ikinci sezonuyla TRT1 ekranında yoluna devam ediyor. Salı akşamları yayınlanan dizinin yeni bölümünde Safiye ile Naci’nin düğünü herkesin merakını çekiyor… Ezgi Mola giydiği gelinlikle çok güzel gözükürken, Tansel Öngel de damat haliyle bir hayli şık olmuş…

Masumlar Apartmanı dizisinin 54. bölüm fragmanını izleyenler hem mutlu oldu hem de bir endişeye kapıldı… Şimdiye kadar başarıyla yayınlanan ve milyonlarca hayranı olan dizideki konular tek tek çözülmekte olması final endişesini akla getirdi.

Önce Gülben ile Esat evlendi. Yeni bir hayata doğru adım atan Gülben karakterinde Merve Dizdar da muhteşem performansı ile büyük alkış alıyor…

Masumlar Apartmanı dizi hayranlarını endişelendiren final korkusu! 7

Dizinin hikayesinde şimdi de Safiye ile Naci’nin evlilik kararı herkesi mutlu etti. Safiye’nin ruhuna işleyen annesinin gölgesinden kurtulma çabası yeni bölümlerde daha net ortaya çıkacak.

Gülben’in değişen hayatı, Safiye’nin çok hızlı değişimden geçmesi Masumlar Apartmanı hayranlarına sezon sonunda final olabileceği düşüncesi getirdi.

Dizinin üçüncü sezonda da devam etmesini isteyen çok sayıda izleyici var. Ancak konular bir bir çözülürken ve karakterler de yeni bir yaşama doğru adım atarken, bu hızlı gidişatın bir final ihtimalini akla getirmesi hiç de hatalı bir durum değil.

Masumlar Apartmanı dizisinde anlatacak hikaye bulunabilir ama dizi hayranlarının ilgisinin bu kadar yüksekte tutulması kolay değil. Nitekim dizinin ilk sezonuna göre ikinci sezonda reytingler düştü. Bu düşüş henüz durmadı. Yani konular çözülüyor ama dizinin de finale doğru ağır ağır ilerlediği görüntüsü de izleyenlerin aklını kurcalıyor.