Ana sayfa Sosyal Medya Baran Bölükbaşı aradığı yeni dizisi Fox TV’de buldu!

Baran Bölükbaşı aradığı yeni dizisi Fox TV’de buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Baran Bölükbaşı, Adı Efsane isimli dizideki performansı ile 2017 yılından itibaren izleyicilerin takip ettiği isimlerden birisi oldu. Oyuncu, 5 yıllık kariyerinde farklı rollerde yer aldı.

Sevda’nın Bahçesi ve Servet isimli yapımların kısa süreli olmasına rağmen Baran Bölükbaşı’nın öne çıktığı yapım 2019 ile 2020 yıllarında TRT1’de yayınlanan Vuslat dizisi oldu. Kadir Doğulu ile Devrim Özkan’ın başrollerinde yer aldığı dizide Fırat karakterini canlandıran Baran Bölükbaşı, fırsatı iyi değerlendirdi ve yeteneklerini sergileyerek öne çıktı.

Kırmızı Oda dizisindeki performansı ile ilgi gören, ayrıca 2021 yılında Exxen’de yayınlanan Öğrenci Evi dizisinde Latif olarak izlediğimiz oyuncu, yeniden televizyon dizilerine de dönüş yapma kararı aldı.

Genç oyuncu 2022 yılında Fox TV ekranında izleyicilerle farklı bir rolde buluşacak. Son Nefesime Kadar isimli yeni dizi projesinden gelen teklifi kabul eden oyuncu, Nurgül Yeşilçay ile Emre Kınay ikilisiyle aynı sette bulunacak.

Nurgül Yeşilçay’ın canlandıracağı karakterin oğlu olarak izleyicilerin karşısına çıkacak olan Baran Bölükbaşı, kariyeri için kendisine yine iyi bir şans bulmuş oldu.