Ana sayfa Dizi Haberleri Şaşırtıcı ama gerçek! Sen Anlat Karadeniz, son 10 yılda rekor kıran tek dizi oldu!

Şaşırtıcı ama gerçek! Sen Anlat Karadeniz, son 10 yılda rekor kıran tek dizi oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Sen Anlat Karadeniz dizisi,Türkiye’de son 10 yılda yayınlanan diziler içinde rekor kırdı! Atv’nin sevilen dizisinde Ulaş Tuna Astepe ve İrem Helvacıoğlu başrollerde oynuyordu. Dizi, 21 Şubat’ta yayınlanan bölümüyle 21.38 reyting aldı ve son 10 yılın en çok izlenen yapımları arasında 2. sırayı aldı!

2012-2022 yılları arasında en çok izlenen 10 programı sosyal medyadan paylaşan Sina Koloğlu’nun verdiği bilgiye göre, Sen Anlat Karadeniz, dizi tarihimizde çok özel bir rekora imza atmış bulunuyor!

Koloğlu’nun “Ekranda son 10 yılın en çok izlenen programları; Futbol ve bir dizi” başlığıyla verdiği mesajda, TİAK’ın ‘Televizyon İzleyici Ölçümü İzleme Davranışları 2022 yılına genel bakış’ raporunda yer alan bilgileri paylaştı. Buna göre, ’10 yılın en çok izlenen programları (2021-2022) içinde birinci sırayı Benfica-Fenerbahçe maçı aldı.

Şaşırtıcı ama gerçek! Sen Anlat Karadeniz, son 10 yılda rekor kıran tek dizi oldu! 3

2. sırada ise atv’nin dizisi Sen Anlat Karadeniz yer alıyordu. Diğer kategorilerde başka hiç bir dizinin yer almadığı görülürken, Sen Anlat Karadeniz’in 2012 ve 2022 yılları arasını kapsayan süreçte listeye ayrıca 5. ve 7. ve 10. sıralarda da girdiği görülüyor. En yüksek reytingi ise 21 Şubat 2018 akşamı yayınlanan bölümüyle almakta dizi.

Şaşırtıcı ama gerçek! Sen Anlat Karadeniz, son 10 yılda rekor kıran tek dizi oldu! 4

Sen Anlat Karadeniz, Sinegraf imzalı b ir diziydi. 24 Ocak 2018 tarihinde ilk bölümüyle ekrana gelen dizi, 64 bölüm olarak 3 sezon sürmüştü. Yapımcılığını Osman Sınav’ın üstlendiği, senaryosunu sırasıyla Nehir Erdem, Ayşe Ferda Eryılmaz ve Erkan Birgören’in kaleme aldığı dizinin çok konuşulan rollerinden birinde de Mehmet Ali Nuroğlu yer alıyordu.