Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi resmen bitti!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi resmen bitti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 6 sezon süren müthiş performansının ardından yedinci sezonda yaşanan sorunlar nedeniyle bitme aşamasına doğru sürüklendi… Dizinin bittiğini ve bu durumun da tüm oyuncu kadrosuna iletildiğine yönelik iddialar ortaya atıldı.

Geçtiğimiz gün başrol oyuncusu Oktay Kaynarca’nın veda mesajı ile birlikte birçok dizi hayranı bu noktaya gelindiğini hissetmişti. Ancak yine de son bir umut atv ile yapımcının görüşerek her şeyi çözebileceği ve Oktay Kaynarca’nın da projeye dönüş yapabileceği umudu vardı.

Fakat gelen haberler tüm umutların tükendiği şeklinde… Gazeteci Birsen Altuntaş’ın iddiasına göre dizinin bittiği tüm ekibe resmen duyuruldu…

199 bölümü yayınlanan, 200. bölümü çekildiği halde yayınlanmayan dizide yapımcı ile yayıncı atv kanalı arasındaki sorunlar nedeniyle bu noktaya kadar gelindi.

Dizideki oyuncuların büyük çoğunluğunun sözleşmesi atv ile yapılmıştı. Ancak yapımcı olarak da Bahadır Özdener’in yeni kurduğu BVB Yapım vardı… Söylentiler Bahadır Özdener’in arkasındaki ismin de eski yapımcı Raci Şaşmaz olduğu yönündeydi.

BVB Yapım hem yeni hem de eski tüm oyuncular için zam talebinde bulundu. Yedinci sezonda değişen hikayeye tam 12 yeni karakter geldi. Uğur Yücel, Levent Ülgen, Nurseli İdiz ile Eren Vurdem gibi ismiler de yedinci sezonda yer alacaktı.

BVB Yapım ile atv ilk önce zamlar konusunda anlaştı. Her şey yoluna girdiği için çekimler başladı ve 200. bölüm tamamlandı. Ancak geçen hafta yayınlanması gereken bölüm ekrana gelmeyince sorun ortaya çıktı.

atv, sözleşmeyi imzalamadığı için BVB Yapım kaseti teslim etmedi. Bu anlaşmazlık devam ederken, atv’nin sessiz kalması da sorunun çözümü konusunda bir şey yapmayacağını ortaya koydu.

Oktay Kaynarca’nın ardından dizinin yönetmeni Onur Tan’ın da veda açıklaması yapması işlerin yolunda olmadığını gösterdi. atv’nin yayın akışında da diziden eser yoktu…

atv yönetiminin dizinin ekibiyle hiçbir bağlantı kurmaması sonrasında yapımcı da oyunculara 200. bölümün ödemelerini yapıp, herkese sözleşmelerini teslim etmeye başladı. Yaşanan bu durum dizinin resmen bittiğinin ilanı olarak görülüyor.

Dizinin şu ortamda başka bir kanala geçmesi de pek mümkün değil. Çünkü birçok oyuncunun sözleşmesi atv ile olduğu için BVB Yapım hukuki süreçler nedeniyle böyle bir adım atamayacaktır.