Ana sayfa Dizi Fragmanları Savaşçı dizisinda Tamer Karadağlı herkesi ters köşe yaptı!

Savaşçı dizisinda Tamer Karadağlı herkesi ters köşe yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmakta olan Savaşçı dizisinde yeni bölüm öncesi büyük bir heyecan var… 102. bölümü ile birlikte 24 Nisan Cumartesi akşamı yayınlanacak olan Savaşçı dizisinde yine aksiyonu bol sahneler izleyeceksiniz.

Dizi hayranları ise sosyal medyada Albay Oktay Göktürk karakterine hayat vermekte olan Tamer Karadağlı’yı yapımda gördükçe akıllarına Çocuklar Duymasın’daki Haluk’un gelmeye devam ettiğini belirten mesajlar yazıyor. Karadağlı, efsane dizide olduğu gibi Savaşçı’da da yine aynı ciddiyetini koruyor ve taş fırın erkeği havasıyla da Çocuklar Duymasın’ı hatırlatmayı sürdürüyor.

Ancak oyuncunun Savaşçı’daki rolü de bir hayli şaşırtıcı oldu. Adeta ters köşe diyebileceğimiz sahneler var. Dizi hayranları düşman saflarında görmeyi beklemedikleri Albay Oktay Göktürk’ün bu halinin ne olacağını sorguluyor. Tabii ki, bunun altında bir şeyler çıkacak ama meraklı izleyiciler de bir hayli çoğaldı.

102. bölüm 2.fragmanı adeta alev alev, yine bombalar patlıyor yine eller tetikten düşmüyor… Dizide kimi zaman esprili sahnelerle de hikayeye renk katıldığını, bunun fragmana da yansıdığını görebilirsiniz.

Murat Serezli, Sarp Levendoğlu, Tamer Karadağlı, Ediz Hun, Erkan Meriç, Anıl Tetik, Serenay Aktaş ve Ekin Mert Daymaz’ın kadrosunda yer aldığı Savaşçı dizisinin yeni bölümü yine çok iddialı geliyor. İşte 102.bölüm 2. fragmanı: