Ana sayfa Sosyal Medya Savaşçı dizisinde belirsizliği artıran şoke edici yeni karar!

Savaşçı dizisinde belirsizliği artıran şoke edici yeni karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Savaşçı dizisinin heyecanını birkaç aydır yaşamakta olan hayranlar, beklemekten usandı. Dizi ekibi ise yoğun tempoda çalışıyor. Son gelen bilgilerde 4 bölümün bittiği, 5. bölümün çekimlerinin de yarısının tamamlandığı ortaya çıkmıştı. Tamer Karadağlı, Sarp Levendoğlu ve Murat Serezli’nin katıldığı bir ödül töreninde gelen açıklamalar da dikkat çekmişti.

Muhabirler dizinin neden ekrana gelemediğini sorgularken, Tamer Karadağlı, bunun oyuncuların konusu olmadığını belirterek, kendi işlerine baktıklarını ifade ederek polemikten kaçınmıştı. Ancak Savaşçı dizisinin Ocak ayından bu yana konuşulduğu, 2 aydır fragmanlarının yayınlandığı, bölümlerinin de hazır olduğu biliniyor.

Ancak Fox TV’nin yayındaki 7 dizisinden de vazgeçmek istemediği şimdilik ortaya çıktı. En büyük ihtimal Cumartesi akşamları düşen reytingleri ile Sen Çal Kapımı olmuştu. Ancak Fox TV’nin romantik komedi dizisinin yaz aylarında da yayınlama gibi bir planının bulunduğu da kulis bilgilerine yansıdı.

Bu durumda diğer yayınlanan dizilerden birisinin bitirilmesinin gündeme gelmesi gerekiyor. Kefaret pazar akşamları Teşkilat karşısında bir miktar düşüş yaşadı ama yine de iyi sonuçlar alıyor. Savaşçı dizisi için 4 sezon yayınlandığı Pazar akşamı yeniden tercih edilir mi, Teşkilat’ın karşısında varlık gösterir mi bilinmez.

Son Yaz dizisi de Cuma akşamları iyi gidiyor ve ikinci sezonda da devam etmesi bekleniyor… Pazartesi akşamları Yasak Elma iyi gidiyor. Salı akşamları Baraj bir miktar düştü ama yine de reytingleri iyi. Dizi sezon sonuna kadar devam eder ama 3.sezon olur mu, işte orası bilinmiyor.

Çarşamba günü Masumiyet yeni başladı ve devam edecek. Ayrıca perşembe günleri de Mucize Doktor’a bir şey olması beklenmiyor…

Sonuçta Sen Çal Kapımı final yapan dizi olmayacak ise, Kefaret ve Baraj’ın durumları beklenecek. Savaşçı dizisi hayranları ise bu iki dizinin reytingleri ciddi şekilde düşmez ise yapıma öyle yakın bir zamanda kavuşamayabilir.

Fox TV’nin Savaşçı kozunu elinde tuttuğu bir gerçek ama, diğer kanalların da yeni dizileri ile izleyici sadakati elde ettikleri ve yol aldıkları düşünülür ise bu karar ileride pahalıya da patlayabilir.