Ana sayfa Dizi Fragmanları Savaşçı dizisinde Tamer Karadağlı bilmecesi çözüme kavuşuyor!

Savaşçı dizisinde Tamer Karadağlı bilmecesi çözüme kavuşuyor!

tarafından ker_def

Savaşçı dizisinin 103. yeni bölümü 1 Mayıs Cumartesi akşamı ekrandaki yerini alacak. İlk 4 sezonu ile gönüllerde taht kuran Savaşçı, yenilenen kadrosu ile tekrardan ekranda hayranları ile buluşuyor. 5. sezon başlangıcı biraz düşük reytinglerle başlasa da Savaşçı dizisinin durumu toparlaması için büyük bir şansı da var. Tamer Karadağlı’nın Albay Oktay Göktürk karakterinin 5. sezonda düşman ile işbirliği yaptığı görüntüsü izleyicileri şaşırtmıştı. Ancak bunun altında bir ters köşe var ve yeni bölümde detayların ortaya çıkması bekleniyor.

Sarp Levendoğlu ve Murat Serezli’nin başrolde yer aldığı diziye yeni katılan isimler arasında Taner Karadağlı öne çıkıyor… Erkan Meriç, Anıl Tetik, Ekin Mert Daymaz ve Serenay Aktaş da hikayede güçlü bir konumda bulunuyor. Ediz Hun’un da dizide yer alması ise usta aktörü izlemek isteyenler için bir fırsat oldu. Peki Savaşçı dizisinin 102.yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte tüm detaylar:

Savaşçı dizisinde Tamer Karadağlı bilmecesi çözüme kavuşuyor! 9

Albay Oktay Göktürk onur savaşı veriyor! Yeva’nın adamlarından kurtulan Albay Göktürk, üsse gelir. Ancak Albay Kopuz ve Kılıç Timi tarafından bir suçlu gibi karşılanınca neye uğradığını şaşırır. Hemen sorguya alınan Albay Göktürk, Turan Birliği’ni bozmak için gerçekleştirilen eylemleri kesinlikle kendisinin yapmadığını söylese de, ne babası Gündüz Göktürk’ü ne de Albay Kopuz’u buna inandırması hiç kolay olmayacaktır.

Savaşçı dizisinde Tamer Karadağlı bilmecesi çözüme kavuşuyor! 10

Çünkü eldeki bütün deliller onun suçlu olduğunu göstermektedir. Göktürk Albay başından geçenleri bütün detaylarıyla anlatır ve gerçeklerin ortaya çıkması için tek bir kilit vardır: Yeva!

Savaşçı dizisinde Tamer Karadağlı bilmecesi çözüme kavuşuyor! 11

Yeva’nın yakalanması için gelen istihbarat doğrultusunda Kılıç Timi hemen harekete geçer. Bu operasyon sırasında Yüzbaşı Haydar’ın aldığı önemli bir bilgi karargahı alarma geçirir. Ancak Mösyö, kendisi için artık tehlike arz eden Albay Göktürk’ü ortadan kaldırmak için yeni planını çoktan devreye sokmuştur.

Her şeyi göze alan Göktürk Albay ise bu defa Mösyö’nün planını suya düşürüp, suçsuz olduğunu ispatlayabilecek midir?

İşte Savaşçı dizisinin 1 Mayıs Cumartesi günü yayınlanacak olan 103. bölüm fragmanı: