Ana sayfa Sosyal Medya Maraşlı damardan hastane sahnesiyle değme aşk hikayelerine taş çıkarttı!

Maraşlı damardan hastane sahnesiyle değme aşk hikayelerine taş çıkarttı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, başrollerini Burak Deniz ve Alina Boz’un paylaştığı Maraşlı’da; Mahur ve Celal aşkı romantizmin doruğa ulaştığı sahneleriyle izleyiciyi ekrana kitlemeye devam ediyor.

Senaryosunu Ethem Özışık, Ercan Uğur ve Pelin Gülcan Metu’nun, yönetmenliğini Arda Sarıgün’ün üstlendiği Maraşlı’da başrolleri Alina Boz ve Burak Deniz paylaşıyor. Her pazartesi akşamı ATV’de ekrana gelen Maraşlı’da Alina Boz ve Burak Deniz’in arasındaki mükemmel uyum dizinin, rakiplerini geride bırakmasını sağlıyor. Nitekim birbirine zıt iki karakterin aşkı, Boz ve Deniz çiftini sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına sokmayı başardı.

Dizinin en son bölümünde ağır yaralanan Maraşlı’nın hastane sahnesinde yaşanan romantik dakikalar #MahCel aşkını sosyal medyada bir anda yukarıya taşıdı. Alina Boz’un, komadaki Celal’i gördüğünde gözyaşlarını tutamaması, ona olan aşkını gözyaşlarıyla söylemesi, dokunuşu izleyici resmen kendinden aldı.

Yorumlardan biri izleyici Celal’in yaşadığı onca acıya rağmen uyandığında karşısında Mahur’u görünce gülümseyişine dikkat çekti ve “Bıçaklanmış, komaya girmiş, komadan çıkar çıkmaz öldürülmeye çalışılmış, hastaneden kaçırılmış ama yarı baygınken Mahur’un kendisini sevdiğini duymuş, onun sesine uyanmış bir adet Celal bey. Adam sırf Mahur orada diye bunca şeye rağmen tebessümle uyandı” diye yorum yazdı.

Bir başka yorumda ise izleyici, Mahur’un Celal üzülmesin diye gözyaşlarını saklamaya çalışmasından ne kadar etkilendiğini dile getirdi.

Maraşlı damardan hastane sahnesiyle değme aşk hikayelerine taş çıkarttı! 10

Mahur ve Celal’in hastanede yaşadığı o duygusal anlara dair izleyici yorumlarından bazılarını aşağıda görebilirsiniz:

Maraşlı damardan hastane sahnesiyle değme aşk hikayelerine taş çıkarttı! 11 Maraşlı damardan hastane sahnesiyle değme aşk hikayelerine taş çıkarttı! 12

Maraşlı damardan hastane sahnesiyle değme aşk hikayelerine taş çıkarttı! 13