Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisinden şok karar! Fox TV’ye veda ediyor!

Savaşçı dizisinden şok karar! Fox TV’ye veda ediyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanan Savaşçı dizisinin, sezon başında yeni bölümlerini heyecanla bekleyenler hüsrana uğramıştı. Diziden başrol oyuncusu Berk Oktay’ın ve bazı oyuncuların ayrıldıklarını söylemesiyle birlikte projenin iptal olduğu düşüncesi doğdu. Fakat yapım firması Limon Film, eski kadrodan bazı isimler ve yeni oyuncularla diziyi tekrar toparladı.

Eskişehir’de çekimleri süren dizinin 5 bölümü çekildi ancak ekrana gelmesi uzun bir zaman aldı. Fox TV’nin romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı sezon finali yaptı ve yerine Cumartesi akşamları Savaşçı dizisi gelmeye başladı.

Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz, Serenay Aktaş, Ediz Hun gibi isimlerin de katılımıyla birlikte Savaşçı, ekrana hızlı bir dönüş yaptı.

Reytingleri istenilen düzeye gelmese de özellikle 6 bölüm boyunca dizide oynayan Tamer Karadağlı’nın da etkisiyle ilgi büyük oldu. Anlaşması biten Karadağlı’nın ayrılmasının ardından 6 isim daha diziye dahil oldu.

Fakat zor şartlarda, arazide çekilen ve büyük emekler verilen dizi, ne yazık ki eski şaşalı günlerine dönemedi. 106. bölümdeki büyük değişim, yeni 6 oyuncunun katılımı, senaryoya eklenen aksiyon sahnelerine karşın, Savaşçı, Fox TV’de eski günlerini arar hale geldi!

Savaşçı dizisinden şok karar! Fox TV'ye veda ediyor! 7

Görünen o ki kanal da diziyle ilgili yeni kararlar almak durumunda kaldı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın verdiği kulis bilgisine göre Savaşçı dizisinin son iki bölümü ekrana gelecek.

Verilen bilgide dizinin 109. bölümde Fox TV’ye veda edeceği ifade ediliyor. Bu bilgiye göre sezon finali değil, dizinin final yapma ihtimali söz konusu. Savaşçı’nın dijitalde yayınlanma gibi bir durumu olur mu, bu da henüz net değil!

Konuyla ilgili yeni gelişmeleri bizler de sizlerle paylaşacağız…