Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisi yeni kadrosuyla bomba gibi geri dönüyor şimdi Yargı ve Kirli Sepeti dizileri düşünsün!

Teşkilat dizisi yeni kadrosuyla bomba gibi geri dönüyor şimdi Yargı ve Kirli Sepeti dizileri düşünsün!

tarafından ker_def

TRT 1’de yayınlanan, yapımını TIMS&B Productions, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği, milyonları ekran başına kilitleyen ‘Teşkilat’ Pazar akşamı dördüncü sezonuyla ekrana dönüyor.

Pazar akşamları Yargı dizisinin üçüncü sezonu izleyicilerle buluşmaya devam ederken, Fox TV’nin yeni dizisi Kirli Sepeti de iyi reytingler elde ederek sezonun başarılı çıkış yapan projelerinden birisi oldu. Ancak Teşkilat dizisinin 22 Ekim Pazar akşamı yeniden izleyicilerle buluşacak olduğunu ve Yargı ile Kirli Sepeti dizilerinin reytinglerinin bundan nasıl etkileneceği de merakla beklenen bir başka durum.

Teşkilat dizisi yeni kadrosuyla bomba gibi geri dönüyor şimdi Yargı ve Kirli Sepeti dizileri düşünsün! 8

Murat Yıldırım’ın başrol erkek oyuncusu olarak yoluna devam ettiği diziden önce Çağlar Ertuğrul ve sonrasında da Deniz Baysal ayrıldı. Yeni dönemde Aybüke Pusat’ın kadın başrol olarak yer alacağı dizi için etkili bir oyuncu kadrosu oluşturuldu. Hikayesi de yenilenen Teşkilat dizisinin dördüncü sezonda bambaşka bir ambiyans ortaya koyması bekleniyor.

Oyuncu kadrosunda yeni ve çok etkileyici isimlerden birisi de Sarp Levedoğlu olacak… Yine etkili bir asker karakteri ile ekranlara dönüş yapan Levendoğlu, daha önce Savaşçı dizisinde yine asker rolüyle çok başarılı bir performans ortaya koymuştu.

Teşkilat dizisi yeni kadrosuyla bomba gibi geri dönüyor şimdi Yargı ve Kirli Sepeti dizileri düşünsün! 9

Teşkilat dizisinin 4. sezondaki oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor: Murat Yıldırım, Aybüke Pusat, Yunus Emre Yıldırımer, Sarp Levendoğlu, Ceyhun Mengiroğlu, Serdar Yeğin, Tuğçe Açıkgöz, Melisa Akman ve Cengiz Bozkurt.

Aksiyon dizisi seven izleyicileri bir kez daha kendisine çekme potansiyeli bulunan Teşkilat dizinin ekrana dönüşünden Kirli Sepeti ve Yargı dizilerinin etkilenip etkilenmeyeceği de merak konusu oldu.

Geçtiğimiz iki sezon boyunca Yargı ile Teşkilat dizileri birincilik için büyük bir yarış içindeydi. Aynı durumun yeni sezonda da yaşanması kimseyi şaşırtmayacaktır.

Peki Teşkilat dizisi dördüncü sezon ile ekrana nasıl bir dönüş yapacak? İşte dizinin 80. bölümü ile ilgili detaylar:

Ailesinin ve sevdiklerinin ölü bildiği Ömer’in tek amacı Zehra’yı bulmaktır. Bu süreçteki çabaları onu hem yeni düşmanlarıyla hem de teşkilata geri getirecek Neslihan ile tanıştırır. Neslihan’ın tek hedefiyse kaybettiklerine rağmen verdiği sözleri tutup ona muhtaç olan insanları yalnız bırakmamaktır. Ancak karşısına çıkacak tehlikelerin o bile farkında değildir.

Dolaylı yollardan da olsa bu ikiliyi birleştiren en büyük nokta vatan sevgisi ve onu koruma arzusudur. Bu yolda onlara yine aynı amaç uğruna savaşan yeni ekip yardımcı olacaktır. Bu zorlu savaşta düşmanlar eskisinden de tehlikelidir.

Teşkilat’ın yeni sezonunda yeni başlangıçlar, yeni hedefler ve tanışmalar kahramanları yeni sürprizlere sürüklese de yine değişmeyen tek şey vatan sevgisidir.

‘Teşkilat’, dördüncü sezon sekseninci bölümüyle pazar akşamı TRT 1’de.