Ana sayfa Dizi Haberleri Aybüke Pusat, Sarp Levendoğlu ve Tuğçe Açıkgöz ile Teşkilat yeni sezonda çok farklı olacak!

Aybüke Pusat, Sarp Levendoğlu ve Tuğçe Açıkgöz ile Teşkilat yeni sezonda çok farklı olacak!

tarafından ker_def

TRT 1’de yayınlanan reyting rekorları kıran ‘Teşkilat’ dördüncü sezona hazır. Kadroya eklenen yeni isimlerle birlikte Teşkilat’ın operasyon alanları da giderek büyüyor.

Yeni sezonunda izleyicisiyle buluşmak için geri sayımda olan ‘Teşkilat’ çok konuşulacak. İşlenmemiş hikayeler, öngörülemeyen operasyonlar, gizli anlaşmalar, iğne ipliğine bağlı özel görevler ve çok daha fazlası Teşkilat’ın dördüncü sezonunda ekrana gelecek.

Kadrosuna birbirinden başarılı isimlerin dahil olduğu Teşkilat’ta bu yıl yer alacak olan isimler şöyle: Murat Yıldırım, Aybüke Pusat, Yunus Emre Yıldırımer, Sarp Levendoğlu, İlker Kızmaz, Ceyhun Mengiroğlu, Serdar Yeğin, Tuğçe Açıkgöz, Ebru Nil Aydın , Melisa Akman ve Cengiz Bozkurt.

Aybüke Pusat, Sarp Levendoğlu ve Tuğçe Açıkgöz ile Teşkilat yeni sezonda çok farklı olacak! 7

‘Ömer’, ‘Korkut’, ‘Uzay’ ve Teşkilat ekibi düşmana karşı var güçleriyle mücadele etmeye devam ederken dengeleri de olduğu gibi değiştirecek.

Yeni sezonda Ömer, Balkan devletleri teşkilatının uğradığı saldırı üzerine devletin birçok kurumundan görevlinin bir araya geldiği yeni bir ekip kuracak ve Balkan devletleri teşkilatının başına geçirilen Neslihan ile birlikte çalışacak. Neslihan, yapılan saldırının sorumlusu olan ve Ömer’in daha önceden de mücadele ettiği Şirket’e karşı yeni kurulan ekibin koordinasyonundan sorumlu olacak.

İşte Teşkilat’taki yeni oyuncular ve canlandırdıkları karakterlerin detayları:

Neslihan Erdemsoy (Aybüke Pusat): Dışişleri Bakanlığı’nda üst düzey diplomat. Mostar doğumlu, Balkanlarda yaşanan acıların canlı şahidi, geçmişinde bunun izleri mevcut. Ömer’le birlikte Şirket denen yapıyla mücadele ederken çok büyük sürprizlerle karşılaşacaktır.

Cihangir Erdemsoy – Yakışıklı (Ceyhun Mengiroğlu):

Neslihan’ın kardeşi, Mostar doğumlu. Ömer’le eskiden kalan bir usta-çırak ilişkisi olan MİT görevlisi. Lakabı Yakışıklı. Ablası onun ekibe girmesini istemese de o can atar ve en nihayetinde ekibe girer.

İbrahim Karahoca – Pehlivan (Sarp Levendoğlu): Özel harekatçı. Adı İbrahim ama ona sürekli lakabı olan Pehlivan diye seslenilmesi yüzünden artık ismi unutulmuş gibi. Bir lakabı da Koçbaşı. Çünkü vurduğunu indiren, açılmaz kapıları yıkıp geçen bir cüsseye sahip. Sıfırdan bir silah üretebilecek kadar, bir silahın sesini duyup markasını, modelini, üretildiği yeri bilecek kadar bilgili.

Gizem Kırcalı (Tuğçe Açıkgöz): Genelkurmay istihbarat dairesinde görevli üsteğmen. Bir yapının tüm resmini kısa bir sürede görebilecek ve hafızasında tutabilecek zekaya sahip.

Nazlı Hisarca (Melisa Akman): Savunma Sanayii’nde mekatronik mühendisi. Her türlü makinenin, cihazın yapımında uzman. Ayrıca tam bir bilgisayar dâhisi yazılım, kodlama, hacking, sızma gibi her tür bilgiye sahip.

‘Teşkilat’ heyecan dolu dördüncü sezonuyla 22 Ekim Pazar TRT 1’de ekrana gelecek.