Ana sayfa Dizi Haberleri Gecenin Ucunda dizisinde herkesi şoke eden ayrılık ihtimali!

Gecenin Ucunda dizisinde herkesi şoke eden ayrılık ihtimali!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları Star TV ekranında yayınlanmakta olan Gecenin Ucunda dizisinin 12. yeni bölümü öncesinde izleyiciler, ismi başrolde geçen ünlü oyuncu Sarp Levendoğlu’nun canlandırdığı Ahmet karakterinin hikayesinin bitebileceğine yönelik mesaj fragman ile verildi.

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül ikilisinin hem 8 yıl aradan sonra yeniden aynı projede buluşması hem de yapım ortağı olmaları ile farklı bir anlamı bulunan Gecenin Ucunda dizisi, düşük gelen reytinglerine rağmen ekranda izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Düşük reytinglere rağmen diziyi yayında tutan Star TV önemli bir fedakarlık sergilerken, dizinin yurt dışında büyük ilgi görmesi de devam etmesi yönünde önemli bir neden olarak gözüküyor.

Kadir Doğulu da dizinin yurt dışında büyük ilgi gördüğünü açıklamış, Türkiye’de izleyicilerden istediği desteğin verilmeye başlandığını belirterek, olumlu bir gidişat içinde olduklarını söylemişti. Dizinin hikayesinde de bazı değişiklikler yaşanacağını anlatan Kadir Doğulu’nun bahsettiği değişimlerden birisi ortaya çıktı. Ahmet karakteri ölebilir. Fragmanda karakterin ölebileceğine yönelik görüntüler var.  Sarp Levendoğlu diziye 12. bölümde veda edecek mi, merakla bekleniyor. Ancak karakterin devam ettirilmesi de sürpriz olmayacaktır.

Gecenin Ucunda dizisinde herkesi şoke eden ayrılık ihtimali! 7

Ahmet’in yaşadığı durumda Macide’nin suçu ne kadar var bu yeni bölümde ortaya çıkacak. Ancak fragmana yansıyan görüntüler Ahmet’in yaşam mücadelesi vermesi noktasında Kazım’ın suçlu olarak görüneceği ve Macide’yi kurtaracağı anlaşılıyor.

Sarp Levendoğlu gibi ismi başrolde yazan ve hikayede çok etkili bir karakteri canlandıran birisinin diziden ayrılma ihtimali izleyicilerin ilgisini çekti..