Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sarp Levendoğlu’nun hayranları yaşadı yine aksiyon dolu sert bir rol geliyor!

Sarp Levendoğlu’nun hayranları yaşadı yine aksiyon dolu sert bir rol geliyor!

tarafından ker_def

Teşkilat isimli TRT1 dizisi aksiyon dolu hikayesi ile 3 sezon başarılı sonuçlar elde etti. Ancak 4. sezonda bambaşka bir hikaye ve çok farklı bir oyuncu kadrosu izleyicilerle buluşacak. Ekibe yeni katılan isimler ile birlikte Teşkilat dizisinde büyük değişim göreceksiniz.

Dizinin yeni isimlerinden birisi de Sarp Levendoğlu olacak. Oyuncu, 1981 yılında Ankara’da dünyaya geldi ve 2003 yılından bu yana da setlerde yer alıyor.

İlk olarak O Şimdi Asker isimli filmde izlediğimiz oyuncu, Emret Komutanım isimli unutulmaz asker dizisinde de Levent karakteri ile gönülleri kazanmıştı.

İzleyicilerin sert rollerine alışık olduğu Sarp Levendoğlu, Savaşçı isimli unutulmaz asker dizisinde de yine aksiyon dolu sahneleri ile akıllardan çıkmıyor. Savaşçı dizisinde Yörük Haydar Bozkurt karakterini canlandıran oyuncu, en son Alparslan Büyük Selçuklu isimli tarihi dizide Romen Diyojen karakteri ile yer aldı.

Savaşçı rollerinde izleyicilerin ekranda görmeyi çok sevdiği isimlerin başında gelen Sarp Levendoğlu, yine bir asker olarak Teşkilat dizisinde yer alacak.

Pehlivan lakabı ile bilinen İbrahim Karahoca karakterini canlandıracak olan Sarp Levendoğlu, bir özel harekat askeri olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.

Peki İbrahim nasıl bir karakter? İşte tüm detaylar:
Özel harekatçı. Adı İbrahim ama ona sürekli lakabı olan Pehlivan diye seslenilmesi yüzünden artık ismi unutulmuş gibi. Bir lakabı da Koçbaşı. Çünkü vurduğunu indiren, açılmaz kapıları yıkıp geçen bir cüsseye sahip. Sıfırdan bir silah üretebilecek kadar, bir silahın sesini duyup markasını, modelini, üretildiği yeri bilecek kadar bilgili.

22 Ekim Pazar akşamı yeniden izleyicilerle buluşacak olan Teşkilat dizisinin, bu yeni süreçte de yine aksiyon dolu sahneleri ile milyonlarca izleyiciyi etkilemesi bekleniyor.