Ana sayfa Dizi Haberleri Gecenin Ucunda dizisinde şoke eden görüntü, başrol oyuncusu ayrılacak mı?

Gecenin Ucunda dizisinde şoke eden görüntü, başrol oyuncusu ayrılacak mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında yayınlanan ve Salı akşamları izleyicilerle buluşmaya devam eden Gecenin Ucunda dizisinin akıbeti merak edilirken, dizinin hikayesinde de önemli gelişmeler yaşanıyor. Kadir Doğulu’nun izleyicilerden dizi için destek istemesinin ardından hikayede de bazı yenilikler yapıldığını bizzat ünlü oyuncu açıkladı.

Kadir Doğulu, Gecenin Ucunda projesini olabildiğince devam ettirmekte kararlı olduklarını söylerken, izleyicilerden istediği desteğin de gelmeye başladığını anlattı. Ünlü oyuncu, hikayede bazı değişiklikler yapıldığını ve bu yeniliklerin de izlenme oranlarına olumlu yansıdığını ifade etti.

Dizinin 20 Aralık Salı akşamı yayınlanacak olan 12. yeni bölümü öncesinde akıllara başrol oyuncusu Sarp Levendoğlu’nun diziden ayrılma ihtimalini ortaya çıkartan görüntüler yansıdı. Ahmet karakterini canlandıran ve Kazım’ın ağabeyi olarak hikayede izlediğimiz ünlü oyuncu, Gecenin Ucunda’ya veda mı edecek? Macide ile Ahmet arasında neler yaşanacak? Kazım olayı nasıl toparlayacak?

Gecenin Ucunda dizisinde şoke eden görüntü, başrol oyuncusu ayrılacak mı? 8

Gecenin Ucunda dizisinin 12. bölüm fragmanını izleyenler bu soruları soruyor ve Sarp Levendoğlu’nun ayrılıp ayrılmayacağını merak ediyor.

Kadir Doğulu’nun bahsettiği dizideki değişikliklerin yanı sıra yeni karakterlerin katılma ihtimalini de ortaya çıkardı. Özellikle yurt dışı satışlarının çok iyi olduğunu ve yabancı dizi hayranlarından güzel mesajlar aldıklarını da anlatan Kadir Doğulu, “Yurt dışından çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Satışları ve başarısı çok memnun edici. Buradaki izleyiciyi de memnun etmeye başladık. Onlar da bize iltifat etmeye başladılar. Halkımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Gecenin Ucunda dizisinde şoke eden görüntü, başrol oyuncusu ayrılacak mı? 9

Dizinin setinde oyuncuların yakınlaştığı ve iyi bir ortamın oluştuğu sosyal medya paylaşımlarına yansırken, tek eksik olarak reytinglerin düşük olması gösterilebilir.

Gecenin Ucunda dizisinde yapılacak olan yenilikler ile birlikte hikayeye olan ilginin artma olasılığı olsa da reytingler yeterli seviyeye çıkmaz ise bir erken final tehlikesi de her zaman gündemde olacaktır.

Senaryoda ne tür sürprizler olacak henüz bunlar net değil ama, 12. bölüm fragmanına bakılır ise diziye hareket katmak ve izleyicileri meraklandırmak için büyük bir çaba sergilendiği görülebilir.