Ana sayfa Sosyal Medya Savaşçı dizisine Fox TV yeterince ilgi göstermiyor mu?

Savaşçı dizisine Fox TV yeterince ilgi göstermiyor mu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – 4 sezon ekranda başarılı performans sergileyen Savaşçı dizisi geçtiğimiz hafta 100.yeni bölümü ile ekran sınavına başlamıştı. Birçok dizi hayranının Savaşçı’nın başladığından haberinin bile olmadığı sosyal medyada yapılan yorumlara da yansımıştı. Dizinin geri dönüşü de beklenen reytinglerden daha düşük geldi.

Gönül Dağı ve Kardeşlerim dizilerinin kendi izleyicilerini konsolide ettiği bir ortamda çok geciken Savaşçı dizisinin, şimdi yerini sağlamlaştırmak için daha sert bir mücadele içine girmesi gerekiyor. Sen Çal Kapımı dizisini devam ettirmek adına Savaşçı’yı bekleten Fox TV’nin yapıma yeterince önem vermediğine yönelik izleyici şikayetleri de devam ediyor.

Kanalların dizilerinin izlenmesi için birçok farklı tanıtım yaptığı ortamda, Fox TV’nin 101. bölüme 2 gün kala sadece tek bir fragman yayınlaması ve dizinin tanıtımına yeterince ilgi göstermediği ile ilgili yorumlar sosyal medya platformlarında artmaya başladı.

Yenilen kadrosu ile dikkat çeken dizinin çekimlerine Eskişehir’de devam ediliyor. Elde en az 4-5 bölüm stok olduğu da biliniyor. Ancak dizinin fragmanlarının sıklıkla paylaşılmaması, sosyal medyada etkileşim adına ciddi bir çaba gösterilmemesi izleyicileri üzüyor.

Savaşçı dizisinin 5. sezonda başarılı olarak yoluna devam etmesini isteyen dizi hayranları, daha fazla tanıtım yapılarak, henüz dizinin geri döndüğünü bilmeyen izleyicilere ulaşılması gerektiğini, böylece reytinglerin eski yüksek seviyelere gelebileceğine yönelik mesajlar yayınlıyor.

İşte 17 Nisan Cumartesi akşamı saat 20.00’da yayınlanacak olan Savaşçı dizisinin 101.bölüm fragmanı:

Dizinin yenilenen oyuncu kadrosunda yer alan isimler şöyle: Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz, Erkan Meriç, Anıl Tetik, Ali Tarık Fındık, Serkan Kuru, Ersin Olgaç, Serhat Nalbantoğlu, Elit Andaç Çam, Serenay Aktaş, Şahverdi Ali Eren, Esma Soysal, Yiğit Anıl Dinkçi, Güneş Zavrak ve Ediz Hun, Alp Öyken, Zerrin Sümer.