Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisinin final olmasını kimse istemiyor, umutları artıran gelişmeler var!

Savaşçı dizisinin final olmasını kimse istemiyor, umutları artıran gelişmeler var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında 5. sezonu ile yoluna devam etmekte olan Savaşçı dizisinin reytingleri pek de iyi gelmiyordu. Dizinin 107. yeni bölümü dün akşam ekrana geldi. 6 yeni karakterin önceki hafta katıldığı diziden Tamer Karadağlı ise ayrılmıştı.

6 bölüm süren Karadağlı döneminin kapanması dizinin hayranlarını üzdü. Ancak yeni karakterler ile birlikte hikayenin aksiyon noktasında bir şey kaybetmediği de görülüyor. Savaşçı dizisinde küçük yükselişler bile umut ışığı yakma noktasında önemli. Gönül Dağı dizisinin dün akşam 30. bölümü ile birlikte sezon finali yapmasının ardından Savaşçı dizisinin önümüzdeki haftalarda daha iyi reytingler alması yönünde beklenti var.

Bu beklentiler gerçekleşir mi bilinmez ama dizinin yükseliş yaşamaması durumunda Fox TV için gidişatın pek de iç açıcı olmadığı ortada. Fox Tv, düşük gelen reytingler nedeniyle dizilerine final yaptırmaktan çekinmeyen bir kanal konumunda.

Savaşçı ise 4 sezon süren müthiş başarıların ardından 5. sezona da iddialı başladı ama şimdiye kadar reytingler bu iddianın karşılığını sunamadı. Hayranlar dizinin final olmasından korkuyor. Şimdilik böyle bir durum yok. Ancak Savaşçı dizisinin yaz aylarında devam ettiği süre içinde iyi sonuçlar alması bekleniyor.

Dün akşam totalde ortalamanın biraz üzerine çıkan Savaşçı günü 4. sırada tamamladı. AB grubunda düşük reytingler sürerken, beşincilik geldi. ABC1’de de ortalamanın altında seyreden reytingler sonucu dizi 6. sırada yerini aldı.

Sıralama bakımından Savaşçı’nın durumu iyi görünse de AB ve ABC1’de çok da güçlü olmadığı ortada. Totalde ise yükseliş beklentisi var.