Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisinin İlyas’ı Ali Tarık Fındık, sanki yeni başlıyormuş havasında!

Savaşçı dizisinin İlyas’ı Ali Tarık Fındık, sanki yeni başlıyormuş havasında!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Savaşçı dizisinde 5. sezon başladı… 10 Nisan’da 100. bölümü yayınlanan ve dün akşam da 101. bölümü ile hayranları ile yeniden buluşan Savaşçı, yine etkileyici sahneleriyle milyonların kalbine girmeye devam ediyor.

Fox TV ekranında Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Savaşçı dizisinde Astsubay Üstçavuş İlyas Karaca karakterine hayat veren kişi Ali Tarık Fındık…2009 yılında Kavak Yelleri dizisinde canlandırdığı Ali karakteri ile öne çıkan oyuncu, Arka Sıradakiler’de ise Kenan olarak izleyicilerle buluşmuştu. Savaşçı dizisinin en başından bu yana ekipte yerini alan Fındık, ilk kez diziye bu kadar uzun ara verdiklerini söyledi.

Geçtiğimiz yıl Mart ayında pandemi nedeniyle çekimlerin durmasının ardından Savaşçı ekibi yenilenen kadro ise 2021 yılının Ocak ayında yeniden Eskişehir’de buluşmuştu. Heyecanlı olduklarını belirten oyuncu, “Yepyeni bir diziye başlıyor kadar heyecanlıyım. Aynı şekilde iştahlıyım. Hiç 5. sezon gibi değil, sanki ilk sezonumu çekiyor gibiyim” ifadesini kullandı.

Savaşçı dizisinin İlyas'ı Ali Tarık Fındık, sanki yeni başlıyormuş havasında! 7

Fox TV’de yayınlanan Kamera Arkası programında açıklamalarda bulunan Ali Tarık Fındık, dizide sağlam bir görev adamı olarak öne çıkan bir karakterde yer alıyor. Hikayede Kılıç Timi’nin çok özel bir yerinin bulunduğunu belirten oyuncu, İlyas’ın kendisi için önemli bir rol olduğunu anlattı.

Oyuncu, rolünü çok seviyor ve İlyas hakkında şöyle düşünüyor: “En başta hedeflediğim şey bu önemli görevi, bir Türk askerini canlandırdığımı hiçbir zaman unutmamak. En başta buna odaklandım. Özellikle üstleri ile astları ile ilişkisi renkli olan, hayata çok tutku ile bağlı, askerliğe tutku ile bağlı, çok dinamik, çok enerjik… Etrafına neşe saçan bir karakter çıktı ortaya.”

Eskişehir’in Türkiye’nin en soğuk yerlerinden birisi olduğunun altını çizen Ali Tarık Fındık, kuru bir soğuk olduğunu ve kendilerini de çok zorladığını ifade etti. Oyuncu, üşüyen birisi olmadığına ama bölgenin de çok soğuk olduğunu ifade etti.